Busima.mama parašė:
Na stai mes po echoskopo? Tikrai turesim vyruti,nes jau taip pasididziavimas matesi gerai?? Musu vyras ~280 gr lygiai 19 savaite?kaip gerai dabar ramiau kaip viskas…
Sveikinu..!!!;)
Busima.mama parašė:
Na stai mes po echoskopo? Tikrai turesim vyruti,nes jau taip pasididziavimas matesi gerai?? Musu vyras ~280 gr lygiai 19 savaite?kaip gerai dabar ramiau kaip viskas…
Sveikinu..!!!;)
Busima.mama parašė:
Sveikinu
Kada dabar eisite? Ar darė kraujo tyrimus?
rita ta parašė:
O tai ko laukiates? Pamenu, kad mergytes norejo...
Noras ir liko tik noru...antras berniukas bus
Gabushka parašė:
O kiek kartu jus ginekologiskai patikrino per visa nestuma?? Kazkaip susimasciau dabar, nes man jau 20 sav ir dar nei karto neapziurejo...![]()
![]()
Mane tai ultragarsu tikrino iš viso 4 kartus. Ketvirtas kartas dėl to, kad pajaučiau skaudų tempimą ir išsigandau..
Busima.mama parašė:
Sveikinu su berniuku
nu dabar jau ramu del spalvu
Edituke3 parašė:
Sveikos mamytes, užpuolė peršalimas, sloga, kosulys, visai jėgų nėra, negaliu iš lovos pakiltigeriu daug arbatų, šildau galvą, kvėpuoju garuose, bet vistiek …
Mane kosulys ir sloga užpuolusi. Tai bendradarbe sakė, kad ja močiute pamokino medumi nosies vidu patepti, sakė graužia truputi palaukti kol ištirpsta. Tai sakė jai per diena sloga nuėmė ir jau kelis kart ir ji nesupranta ar čia sutapimas ar tikrai padeda. Tai šiandien vakare ir aš bandysiu namie, kaip tik iš kaimo meduas parsivežėm.
LinaNM parašė:
Sveikinu![]()
Aciu visoms uz sveikinimus??Dabar keliausiu kita savaite pas priziurinti gydytoja..su echoskopo rezultatu ir zesiu ar duos kokiu siuntimu ar ne?
pele66 parašė:
Sveikinu su berniukunu dabar jau ramu del spalvu
![]()
As jauciu nuo pat pradzios,kad vyrutis bus? net minties nebuvo,kad mergyte,bet taip dabar jau drasiai galiu pirkti rubelius berniukui?
kistinaa parašė:
Noras ir liko tik noru...antras berniukas bus![]()
Bet broliukams kaip bus smagu. O trecia jau bus sesute
Negaliu atsidziaugt siandien. Po beveik savaites ramybes pilvevy balius vyksta
guzai tik kilnojas
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai