Hayete parašė:
Nemiega dieną mano lelia, vaje vaje, pavargau:), neįsivaizduoju, kaip padirbti![]()
Nei ant ranku neina uzmigdyti? O kaip lauke irgi nemiega?
Kiek pamenu,jus iki gimdymo berods dirbote
Hayete parašė:
Nemiega dieną mano lelia, vaje vaje, pavargau:), neįsivaizduoju, kaip padirbti![]()
Nei ant ranku neina uzmigdyti? O kaip lauke irgi nemiega?
Kiek pamenu,jus iki gimdymo berods dirbote
Niu va, buvo siandien TA. Gavom skiepus du, jam nezinomus. Vienas buvo skaudus, kitas labai skaudus, tai vyra variau i skiepu kabineta, negaliu ziuret kai vaikas verkia.
Bet i viena nekreipe demesio, i kita jau reke
Man niekaip neina suprasti kodel vaika svere su rubais ir pampiu, o ne kaip ligoninej nuogut nuoguteli, tai su apatiniu bodziu ir virsutiniu sliauztu, su pampiu- 6,2kg o ugis apie 63cm (namie dalimis vaika matavau metru man gavosi 65
)
Dar suerzino gydytoja, alia kaip vaikas nakti miega? BUTINA zadinti bent iki 3ju men kas 4 val kad valgytu, jei nevalgys tai nevalgys, bet kad isvengti hipoglikemijos. Nors as jo realiai nuo gimimo nelabai zadinu, kada pats atsibunda tada ir maitinu, nu ir siaip jis nakti pamiega nuo 00-4:30; 5:00/30. Jei nevalgys tai alia nevalgys,tai kokio velnio tada zadinti
Svorio priauga, yra aktyvus ir bendraujantis, ir siaip skaiciau kad 2ju menesiu vaikai jau ismiega nakti ir 7 val tai reiskia nieks ir nezadina jau tokio amziaus, cia gal svarbiau pirmas menesis.. Pasirodo slogos neturim, ir sake geriau net nesiurbti net jei ir girdziu kad karkaliuoja per snerve, nes taip labiau galima tiesiog pazeisti gleivine, sloga yra kai bega nosis arba vaikui neina pavalgyti nes jis kvepuoja tik per nosi realiai, per burna nelabai dar moka. O tas "uzgulimas, karkaliavimas" tai cia gali buti kad atpyle ir tiesiog pateko i nosyte. Tiek del tos nosytes uzsikalbejom ir net nepaklausiau del pazvairavimo ir ka daryti kad viduriukai labiau laisvi butu, nes mano misinuka valgo ir matau kad sunkiau zuikiui reikaliuka daryti
Hayete parašė:
Nemiegale ir manishke. Kaip as sakau abasramsia no nizdamsia pas mus su dieniniu mjegu. Ir vystau, ir jungiu visokius aparatus , ir vezime ir gultuke...ir pas teti ir pas mama....vienu zodziu nelabaj
Fridaa parašė:
O kada pas gastro gydytoją? Įdomu ką pasakys. O atpila tik šviežiu pienu ar ir jau apvirškintu? Manoji ir taip, ir taip būna. Būna, kad abi plaukiam piene. O tas pe…
Atpila ir svieziu ir apvirskintu,visaip zinokit. Pas gastro mums kovo 16,labai laukiu sito vizito,nes as jau nevilti del tu atpylinejimu
vėjasPlaukuose parašė:
Niu va, buvo siandien TA. Gavom skiepus du, jam nezinomus. Vienas buvo skaudus, kitas labai skaudus, tai vyra variau i skiepu kabineta, negaliu ziuret kai vaikas ve…
Mus irgi sveria su rubeliais,tik numeta kokius 200 gr nuo sumatuoto svorio. Neisrengineja vaikuciu. Svarbu svoris auga ir viskas gerai. Keistas lb pasakymas BUTINA. Pirma karta girdziu. Pirma men rekomenduoja zadint,stebet vaika,vaiko svori,o veliau jau nebe. Jei miega vaikas tai tegu miega. Jei bus alkanas tai jis tikrai nemegos,duos mamai zinot,kad jau laikas pamaitint
as pvz jei saviski pakelciau ir grusciau jam krutine tai tik ji sunervinciau. Tai kam tuos nervus kiskiui gadint,lai pucia sau i usa
Hayete parašė:
Tigi motinystes "atostogos"
atsipalaiduokit!
juokauju
sita ziauru zodziu jungini "motinystes atostogos" sumaste nieksai vyrai
o jei rimtai tai uzjauciu,zinau ka reiskia kai vaikas nemiega,nuo krutines nenulipa ir viskas ka gali daryti,tai niurkytis su juo ir stenktis plauku nenusiraut
Gintarėja parašė:
Mano mergina guledama ant sono ant pilvo apsiverte![]()
Oho kietuole!
manai jauciu tiek dziaugsmo
BiruteSa parašė:
O mes jau po sanariuko ultragarso. Buvo itarimu del displazijos, bet viskas gerai, jokiu nukrypimu nera. Tai labai laiminga esu![]()
Oho!
siaunios naujienos!
Eelli parašė:
Nerami, ir pilvą dar stipriau pučia... Visą naktį prastenėjo.. dar kojytėje guzas atsirado skiepo vietoje(seselė sakė, kad gali taip būti ), tai laukiu vyro iš darb…
Eina sau... vargse mergyte... tie skiepai tai eina svilpt.. skiepyt baisu,neskiepyt baisu. Vaiko gaila
musu tas laukia balandzio 7... vaje vaje
Gintarėja parašė:
Nei ant ranku neina uzmigdyti? O kaip lauke irgi nemiega?![]()
Kiek pamenu,jus iki gimdymo berods dirbote![]()
Užsupu vežime, tai daugiausiai 10min pamiega:)), o dirbau aš ir naktį, kai važiavau gimdyti:D. žurnalistė esu, turėjau 21 dieną išsiųsti pranešimą, tai naktį 20-tos, kai jau sąrėmiai buvo, sėdau 2 nakties ir išsiunčiau:))
O po gimdymo grįžus iš ligoninės interviu jau ėmiau. Jau toks darbas mano, kad nėra „motinystės atostogų“. Ieškau auklytės dabar, kad galėčiau bent namuose būdama kitam kambaryje padirbti 1-2 valandas per dieną.
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai