Kandeliarija parašė:
Aš dar gimdykloj kol mane siuvo jau su vyru kalbėjau apie antrą =D
As gimdykloj rekiau,kad uzsiutu visai,nes vistiek daugiau nesinaudosiu
tai akusere sako: "Aha,uzsiukit... Taip sakancios pacios pirmos po metu atvaziuoja"
Kandeliarija parašė:
Aš dar gimdykloj kol mane siuvo jau su vyru kalbėjau apie antrą =D
As gimdykloj rekiau,kad uzsiutu visai,nes vistiek daugiau nesinaudosiu
tai akusere sako: "Aha,uzsiukit... Taip sakancios pacios pirmos po metu atvaziuoja"
Urgita parašė:
Aga , su rubeliais tas pats reikalas - kai kurie tik karta uždėti , o jau išaugo ;)))
As kai kuriuos atiduosiu i labdara,o kai kuriuos,tokius kaip kombius ir pan, pasiliksiu. Ne,as sakiau minimum 3 metu pertrauka bus... Nors visad buvau uz pametinukus,bet po gimdymo tikrai tam nepasiryzciau. Mano vyras lb lb antro nori,bet ne jam isnesiot,gimdyt,zindyt ir pan...
Eelli parašė:
Aš jau visą maišą atidėjaukai kurių net neaprengiau
![]()
Yra yra ir pas mane net nepanaudotu
siaip dabar jau kai antras bus kazkada,tai jau zinosiu kokiu ir kaip pirkti. Pirmam tai pripirkus esu tokiu nepatogiu... pirkau,nes ale lb grazu buvo
Aneta5 parašė:
cia uzvakar visa diena paemiau nutraukti piena ,paziureti kiek gaunasi.Is vienos daug apie 150 ml o is kitos tik apie 60ml kodel?Atrodo maitinu kas kart is kitos,pa…
buna kad viena krutis tiesiog daugiau pieno gamina, nemanau kad cia kas blogo, pas mane irgi viena dosnesne nei kita. o kad springsta tai reik ziuret buteliuko ciulptuka, ten jie visokie buna, su viena skylute ar su dviem todel skirtinga pieno srove bega. dar ir laikymo poza vaiko daug ka duoda. pas mane springo maziau kai guledama valgo o ne kai staciau laikydavau
Aneta5 parašė:
cia uzvakar visa diena paemiau nutraukti piena ,paziureti kiek gaunasi.Is vienos daug apie 150 ml o is kitos tik apie 60ml kodel?Atrodo maitinu kas kart is kitos,pa…
Nesinervuokit,juk zmogaus kunas asimetriskas. Viena krutis daugiau pagamina,kita maziau. Gal vienoje daugiau liaukinio junginio. O gal pienuko atleidimo refleksai skirtingi. Gal is vienos daugiau atleidzia,is kitos-maziau. Bet kuriuo atveju,geresnio "pientraukio" nei kudikis-nera.
Ieva.Z parašė:
O kaip su rubeliais? Labai ant ju pasimato. As jau kruva rubu atidejau. Kai kuriuos uzdejau tik karta... laukia sopingas![]()
56 cm rubeliai jau mazi. Mes tai rubeliu nemazai gavom is draugu, tai kol kas per mazus atidedu, gal antram panaudosim, o paskui kazkam dar atiduosiu.
dar pati pirkau, tai irgi tokiu nepatogiu prisipirkau. Bet ir pastebejau, kad pvz labai daug bodziuku per galva maunamu. O tie kurie per prieki susisegtu labai mazai. Baisiai nepatogu.
Urgita parašė:
Aga , su rubeliais tas pats reikalas - kai kurie tik karta uždėti , o jau išaugo ;)))
Aš atsidedu dar antram, jei kartais mergytė būtų
nes mažai universalių
o apie antrą kol kas negalvoju
o ir mm dar negrįžo;) o jūs gal jau planuojat?;) Man sunku pagalvot apie pametinukus ir organizmas atrodo išsekęs...
Gintarėja parašė:
Nu auga visi sausiukai kaip ant mieliu![]()
O kodel Jus sakote kad po skiepo taip verkti pradejo? Maniske praleido pirmo men skiepa del slogos ir dbr teko vel praleisti, nes vel susirgo
bet lygiai taip pat yra pradejusi verkti per miegus kartais ar nakti suskaudus pilvui, ko anksciau nebuvo. Ir siaip maziau pakantumo atsirado...
Džozikas parašė:
56 cm rubeliai jau mazi. Mes tai rubeliu nemazai gavom is draugu, tai kol kas per mazus atidedu, gal antram panaudosim, o paskui kazkam dar atiduosiu.dar pati p…
Mano kiskis jau 64 nesioja. 61 cm,bet dar pampis... Pritariu del bodziuku. Pagrinde maunami per galva. Jie ir pigesni nei susagstomi,bet pvz eit pas gydytojus tokie nepatogus. Nors as jau ipratau. As tai sliauztinuku visokiu graziu prisipirkau susagstomu nugaroj! Kur mano protas buvo ?
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai