Simcat parašė:
pas mane irgi buvo kovo 23![]()
Super:)kaip jauciates
Simcat parašė:
pas mane irgi buvo kovo 23![]()
ekshineee parašė:
Nuo pirmos menesiniu dienossitam forume yra skaiciuokle, pasiziurekit.
Aciu
redule23 parašė:
Dabar gerai.. maudzia nugara, laikosi temperatura ir tiek:)))
pries kelias dienas tai pykino ir guleti norejau tik..
dabar viskas ok :))
O jus kaip?
Simcat parašė:
Viskas gerai nepykina nors ir pirma nestuma nepykino.tik dabar noriu valgyti ir miegoti amzinai
Ina1 parašė:
Merginos kiek girdejau nestumo metu labai uzkieteja viduriai o vat man atvirksciaigal kam taip irgi yra, ka tuo atveju darote?
Man irgi atvirkščiai. Ta prasme blogai nėra bet kai anksciau buvo užkietėję eidavau į sav 2 kart, o pastojusi kasdien tai man faina
Karina19 parašė:
Keliu savaiciu turi buti kad matytu kokia vaiko lytis?
Nuo 16 sav
Jomaho parašė:
Oj as irgi kaip bijojau eit pirma karta, beje tai ivyko ne taip jau ir senai, jazau net drebejau. Bet tikrai ner ko bijot, nepadarys nieko blogodabar …
Pas mane baimė irgi tokia pati, geriau pas gine nei pas dantista
Karina19 parašė:
Nu nenoriu tiesiog kad ji mane ciupinetu ar dar kazka.
Patikėk, po gimdymo bus išvis dzin...
Visi lenda žiūri ir tenka susitaikyti, tai db kai nieko nebijau, o iš pradžių net dėl vėžio tepinelio bijojau eiti...
PoPalme parašė:
O kada prasideda visi pykinimai, nuovargiai, mieguistumai? Man kol kas nieko, nei krutinės skauda, nei sleikstulys tik pilveli tempia. Gal dar anksti, man tik 5 sav…
Aš prieš testą pajutau jau požymius, tai gal 4-5 sav, o pykinimas ir vėmimas nuo 6 sav.... ;)
Karina19 parašė:
Keliu savaiciu turi buti kad matytu kokia vaiko lytis?
Geros gines nuo 12 savaitės gali pasakyti.
Burbule07 parašė:
Labas rytas. Jei galima tai pavadinti rytu.nieko valgyti negaliu. Sleikstulys. Gyvenu ant batono su arbata
o valgyti atrodo taip norisi. Vakar vakare valgiau…
Čia matyt tas pavadinimas vimdo
Aš pieno produktų negaliu vartoti, o prieš tai be jų gyventi negalėjau...
Princesea parašė:
Kaip numalsint ta pykinima? Nk valgyt negaliu, bijau kad mano toks retas valgymas nepakenktu mano ziogeliui ?????![]()
Viskas gerai, jūsų organizmas dar turi atsargų.
Bandykit valdyti ledus, gerti imbiero arbata su citrina. Gal palengva praeis.
Labai jūs suprantu, nes aš tik pradedu galvoti ką gaminsiu savo mažylei valgyti ir bėgu į wc, o negaminti negaliu....
va taip būna...
o apie pampio keitimą išvis tyliu...
Simcat parašė:
O jau buvot pas daktaru
Karina19 parašė:
19.
Karina19 parašė:
19.
Klausiu del to,kad kai buvau jaunesne galvojau taip pat kaip ir tu . nenorejau eiti pas gine , kazkaip atrode geda nusirengti atsigulti ten pries ja ir dar pasirodyti visu grazumu
mums gal ir nejaukiai kazkiek o daktarams tesiog cia darbas.
o tavo atveju nori , nenori vistiek reikes eiti,tad drasiai ir pirmyn.pamatysi ,kad nera ten jau taip baisiai kaip atrodo ;)
Mi-Mi parašė:
Reikia atrasti savo skonivieniems metiniai saldainiai, kitiems kazkas suraus, tretiems saldus ar rugstus. Paeksperimentuokit. vanduo su citrina irgi gerai. dar …
per savo pirma nestuma visa laika gyvenau ant bandeliu ir saldumynu , mes uzuosti net negalejau . pradzioj turejau baisia toksikoze.
o sis nestumas kiek kitoks , pakolkas prie saldumynu visai netraukia o atvirksciai norisi rugstau
vakar vakare taip uzsinorejau kiviu , tai visa nakti apie juos svajojau siandien ryte mazaja nuvedziau i darza o pati begau pirkti kiviu, dar issiviriau rugstiniu sriubos .. tai prisivalgiau ir pakolkas laiminga , tik vistiek siuoks toks sleikstulys yra .
redule23 parašė:
Laba o nestumas skaicioti nuo paskutines mm dienos?man jos buvo kovo23
seip nestumas skaiciuojasi nuo paskutiniu mmm pirmos dienos
sandrute06 parašė:
Pas mane baimė irgi tokia pati, geriau pas gine nei pas dantista![]()
Labai tikiuosi kad pades
o nuo keliu savaiciu jau galima organizuot vizita pas gydytojus ? Nes pas mus Anglijoj tik nuo 8sav ;/
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai