Pumpum parašė:
Ar gali seimos gyd isleisti nga? Ar tik ginekologe?
Mane išleidines šeimos gydytoja, nes ginekologė tuo metu atostogaus🙂
Pumpum parašė:
Mane išleidines šeimos gydytoja, nes ginekologė tuo metu atostogaus🙂
Mes turime rubeliu nuo gimino 50 iki 9men. 74-80.
Sese labai daug rubeliu perdave,nes turi 10 men suneli,tik keleta nauju dasipirkau po ligonines isvaziuojant,nes ligonineje visus rubelius duoda ir reikia vilkti ju rubeliais.
Jau turime lovyte,pagalvele,antklode,vystimo stala su vonelia. Labai fainai,kad pas mus No yra startiniai babypake,nemokami naujagimiams. Dovanoja dvi parduotuves ir vaistine.Pampiu pora pakiu nuo 3 iki 5 kg. Ir Avent buteliukas ir žindukas,bepantenas,bodziukas,serveteles na daug tokiu reikalingu smulkmeneliu.ir ne tik.
Pumpum parašė:
Gali. Mane išleis šeimos gydytoja.
Ledinukėė parašė:
Sese labai daug rubeliu perdave,nes turi 10 men suneli,tik keleta nauju dasipirkau…
Kokios parduotuvės ir vaistinė? Reikia ir man užsisakyti
Mėta30 parašė:
Gali. Mane išleis šeimos gydytoja.
Super, aciu
monciari parašė:
Kokios parduotuvės ir vaistinė? Reikia ir man užsisakyti![]()
Rema1000, kiwi, apotek1 - aš iš šių parduotuvių ir vaistines vakar užsisakiau babypakke ;).
Ledinukėė parašė:
Sese labai daug rubeliu perdave,nes turi 10 men suneli,tik keleta nauju dasipirkau…
Per kiek laiko gavote babypakke nuo užsakymo? ;) ir iš kokiu parduotuvių sakėtes ;)?
PaulIna3 parašė:
Sveikos gal butu mamyčių iš Kauno?registruosiuosi į Kauno klinikas tai pas kokia ginekologe patartumėt registruotis? Kad butu teisinga atsakinga ir darytų viską…
Sveika, aš iš Kauno. Labai faina gydytoja klinikose Laura Malakauskienė 😊 gimdysite klinikose?
Foxxxx parašė:
Sakykit kokioj padety leliukai pilve šiuo metu ?gal pas kai kuria jau galvyte žemyn , ruośiasi gimdymui? Mano skersai pilvo isitaisius 😄
Mano mergina jau 27 savaitę buvo pasiruošus 😄 Gal jau pakeitė padėtį
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai