seimyna5 parašė:
Labas.Idomu ar cia daug mamyciu kurios laukiasi vel?🤗❤
Yra 😊
seimyna5 parašė:
Labas.Idomu ar cia daug mamyciu kurios laukiasi vel?🤗❤
Yra 😊
seimyna5 parašė:
O smagu❤
Si karta kolkas nieko smagaus , palyginis su pirmais dviem, ten buvo gelytes
Cia tik 🤮🤮🤮
Jaljal parašė:
Si karta kolkas nieko smagaus , palyginis su pirmais dviem, ten buvo gelytesCia tik 🤮🤮🤮
Oi ir man nepiragai jau noriu pagimdyti kuo greiciau sakes man taip blogai ir sunku yra 😭
saulia parašė:
Blogai ir aš jaučiuosi, pykina nuo ryto iki vakaro.. tikiuosi po pirmojo trimestro baigsis tai. Matyt, kuo senyn, tuo sunkyn![]()
Blin man jau 25sav bet nera gerai🙈idomu kaip cia as tai 34m.pagimdysiu😉mat man mazas spaudimas ir dar labiau nukryto ir nervina tas gslvos svaigimas ir t.t.o kad namie dar laksto 1.4m tai nepasakysi mamytei sunku😁😁Labai viresnioji padeda man
seimyna5 parašė:
Blin man jau 25sav bet nera gerai🙈idomu kaip cia as tai 34m.pagimdysiu😉mat man mazas spaudimas ir dar labiau nukryto ir nervina tas gslvos svaigimas ir t.t.o kad na…
Aš ir jau būsiu 34 m, kai gimdysiu
kažkaip su pirma buvo lengvas nėštumas, su antra tai pradžia sunkoka, bet ne taip kaip db.. toks jausmas kaip nesibaigiančios pagirios
tikiuosi ir viliuosi, kad tai tik pradžia tokia, nes nesinori visiškai kankintis iki pat gimdymo
seimyna5 parašė:
O balandzio men kokia diena bus 34m.ir man balandzio men bus 34m.o geguze gimdysiu😃
Balandzio 3,o jum kada? 😉
saulia parašė:
Aš ir jau būsiu 34 m, kai gimdysiukažkaip su pirma buvo lengvas nėštumas, su antra tai pradžia sunkoka, bet ne taip kaip db.. toks jausmas kaip nesibaigiančios …
As vyrui ta pati sakiau, isivaizduok pagirios istisai😀 ziuriu cia mum 33 metem nekazkas. Su pirmu ir man taip bloga nebuvo.
Kristinele86 parašė:
Balandzio 3,o jum kada? 😉
O geras as 4d gimusi😄
vėtrungė7 parašė:
Merginos gal turite kokiu metodu patarimu, mes su vyru jau pora savaiciu nemiegoje 😵 ir taip niekada visa nakti nera maziukas ismiegojes, bet anksciau uzmigdavo su …
Labas. Man taip buvo nuo keturiu menesiu, kai dantukai pradejo dygti ir taip iki tol, kol isdygo paskutiniai iltiniai dantukai.. Galima sakyti buvome nuolatiniame dantuku dygime-keldavosi per nakti maziausiai penkis kartus... Jau menesis kaip galiu issimiegot, nes isdygo pagaliau iltiniai dantukai ir atrodo sulig jais ir baigesi bemieges naktys 😀
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai