.LAIME-LAIME. parašė:
Mano jau 3.927 tai patikekit irgi laukiu gimdymo![]()
Oho
o kiek pati priaugot kg?
.LAIME-LAIME. parašė:
Mano jau 3.927 tai patikekit irgi laukiu gimdymo![]()
Oho
o kiek pati priaugot kg?
s3ndris parašė:
Ohoo kiek pati priaugot kg?
Pries dvi savaites +13 buvo bet biski soviau tai jau +16
as pati 4.100 gimiau,ir mes su vyru auksti,gal delto
.LAIME-LAIME. parašė:
As irgi ta ideja maciau ir pabandziau padarytpora nuotrauku noriu turet graziu i albuma
dar su vyro rankom noriu foto pasidaryt
![]()
Kaip gražiai 😍❤
.LAIME-LAIME. parašė:
Pries dvi savaites +13 buvo bet biski soviau tai jau +16as pati 4.100 gimiau,ir mes su vyru auksti,gal delto
![]()
13 kg. nedaug jau 24 priaugau
Letere parašė:
Man siandien 36+4. Liepe pasaugot dar iki pilnu 37bet pilva siaubingai skauda ir kieteja vos einant daugiau. Tai ir galvoju sulauksiu pirmadienj vizito pas gine…
Nepergyvenkit! Aš irgi veltui daug nervų susigadinsu- bet manau kažkaip atlaikysiu. Aš jau 3 kart ligoninėj buvau - dėl kaklelio sutrumpėjimų ir pilvo kietėjimų amžinų. Nuo 6 sav magnio 6 tabletes per dieną geriu, ir progesterono tabletes Famenita. Nuo 6 sav paskirtas draudimas dirbti ir lovos režimas- guliu beveik visą nėštumą. Paskutinį kartą ligoninėj 32 sav- plaučius subrandino- kaklelis atsistatė, nusiuntė namo gulėt. Taip kad saugokit save ir tikiu kad nebus ankstukų- nei pas mane, nei tuo labiau jau ir pas jus- 36 pilnų sav nebesiskaito ankstukais 😄 Sėkmės!
Egluuteee parašė:
Sveikos, o aš šiąnakt kaip niekad gerai miegojaureikėjo žadintuvo nes ryte buvau apžiūrai
galvyte jau žemyn įsistačiusi, viskas kaip ir gerai, tik liepė gele…
Siuo nestumo laikotarpiu zemutine riba yra 105.
Egluuteee parašė:
Sveikos, o aš šiąnakt kaip niekad gerai miegojaureikėjo žadintuvo nes ryte buvau apžiūrai
galvyte jau žemyn įsistačiusi, viskas kaip ir gerai, tik liepė gele…
man gydytoja sake, kad paskutiniais nestumo menesiais turetu buti nemaziau 11. pas mane buvo 10.5, tai liepe konors pagerti, kad pasikelt ja.
Letere parašė:
Siandien gavau is babycity. Galiojimo datos nera ar man vienai atrodo kad nujotas toks buteliukas ir galiojimas tikrai bus pasibaiges?
Baby city ir dar su litais kaina? Na nežinau ar jis dar tinkamas naudoti, bandyk pauostyti.
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai