Pikaciuks parašė:
O ko eiti pas seimos gyditoja? ?
Nes man sake tik biliotenio isirasyt pas ja nueiti, bet kadangi nenorejau tai nepl…
Ir man klausimas iškilo, ko pas tą šeimos gydytoją?
Pikaciuks parašė:
O ko eiti pas seimos gyditoja? ?
Nes man sake tik biliotenio isirasyt pas ja nueiti, bet kadangi nenorejau tai nepl…
Ir man klausimas iškilo, ko pas tą šeimos gydytoją?
Gilukė parašė:
Ir man klausimas iškilo, ko pas tą šeimos gydytoją?![]()
As pas savo daktare nuejau ji skyre visus tyrimus israse siuntima i echo ir uzvede nesciosios kortele . Vaiksciiosiu pas ja vis nunesiu slapima ir seip matuos svers ir t.t taip pat kai vaikas gims gi reiks vaiksciot matuot svert ir t.t
Mur. parašė:
As pas savo daktare nuejau ji skyre visus tyrimus israse siuntima i echo ir uzvede nesciosios kortele . Vaiksciiosiu pas ja vis nunesiu slapima ir seip matuos svers…
Man pas ginę visa tai darė ir kortelę atidavė ir toliau ten viską žiūrės.
Pikaciuks parašė:
Bet man tai gine visus tyrimus skirs ir kortele uzves ?
Aš taip pat nematau reikalo eiti pas šeimos gydytoją. Pradėjau lankytis pas ginekologą - akušerį, tai visą nėštumą pas jį ir vaikščiosiu
Julijuli parašė:
Tai apskritai ne visos jauciasi vienodai. Mano drauge kuri is pirmo pabandymo pastojo, o kita karta gal is antro,ji is vis net neturejo minciu kad kazkas cia bus ne…
Va butent. Mano viena žazustama abu vaikus is pirmo bandymi tai ji vis testuka pasidarius visiems apsiskelbe, kad laukiasi. Ir be jokiu baimiu lauke vaikeliu.
Julijuli parašė:
Ir kirpau ir daziau![]()
As jau irgi daziau. O kurpimas is vis nesuprantu kaip gali but susijes ?
Souri parašė:
Va butent. Mano viena pazistama abu vaikus is pirmo bandymo, tai ji vos testuka pasidarius visiems apsiskelbe, kad laukiasi. Ir be jokiu baimiu lauke vaikeliu.
Voveriukasss parašė:
Man padeda geros kokybės levandų eterinis aliejus. Patrinu smilkinius pora kartų per dieną. Ir būtinai gerti kuo daugiau vandens.
Aš smilkiniusbpatrinu ta senovine vietnamietiška žvaigždute, kurios pasirodo, dar galima vaistinėse įsigyti. Kadangi šiuo metu esu peršalusi ir turiu biliotenį, tai kai skauda galvą - gerai nuima ??
Souri parašė:
Va butent. Mano viena žazustama abu vaikus is pirmo bandymi tai ji vis testuka pasidarius visiems apsiskelbe, kad laukiasi. Ir be jokiu baimiu lauke vaikeliu.
<\blockquote>Mano drauge lygiai taip pat , vos vos juostele antra matesi, ir jau apskelbe visiem
nei jokiu minciu kad kazkas ne vietoj gal bus, ar nesivystys ar dar kas. Bet kai tas toli grazu ne is pirmo bandymo tai siek tiek kitaip atrodo manau... ir kai jau daug gyd aplankyta, ir dideles sumos isleistos, ir laikas tiksi
![]()
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai