arrena parašė:
As irgi ryt ryte einu, nerimo pilnos kelnes![]()
Kaip pasiseke?
arrena parašė:
As irgi ryt ryte einu, nerimo pilnos kelnes![]()
Kaip pasiseke?
Paskalis parašė:
O pries tai buvo echoskopija, kur mate sirdute?
Buvo, mate sirdute, pati maciau leliuka. Dabar laukiuosi vel truputi neramu, bet tikiuosi geriausio.
Puskiniene parašė:
Buvo, mate sirdute, pati maciau leliuka. Dabar laukiuosi vel truputi neramu, bet tikiuosi geriausio.
Naturalu, kad neramu. Bet pozityvios emocijos daro stebuklus💐
Aš 2 parašė:
Sweikos, prisijungiau ir aš. Prognozuojamas gimdymas gruodžio 23 . o kas juokingiausia, mano gimtadienis 27. 🤣 🥳
ir mano numatoma gimdymo diena 23 gruodzio🙈😊😊
Molla parašė:
ir mano numatoma gimdymo diena 23 gruodzio🙈😊😊
Ir mano numatomas gruodžio 23
Linall parašė:
Kaip merginos jums su pozymiais? Mausdavo spenelius krutine, dabar lyg nurimo. Tai net neramu, ir pilvo nemaudzia jau beveik. O kaip jum?![]()
Nu man kaip ir viskas ok, tik kartais gąsdina tas pilvo maudimas...
Margarit parašė:
Vargelį' mums visoms reikia tik pozityvaus mąstymo' paskaitau ir panika apima. Gal baikime apie blogus dalykus![]()
negalim atskirt moteru ar mamu nuo musi vien del to kad atsitiko nelaime..turim but vieningos ir suprast kad ir blogi dalykai vygsta 😞
IndrėGre parašė:
Ar geriate kokius vitaminus ? Vakar buvau pas daktare ir pamirsau paklausti . Sekanti karta pas daktare,tik 16 savaitėje tai nežinau ka daryti .
jei pati gin nieko nesake tai nemanau kad jum kazo trugsta ☺ ir tikrai papildomai nereik kas per daug tas nesveika☺ nebet jauciat kazkokius simtomus. as vartojau tik folio rugsty bet pradejo temti pilvo apacia nusipirkau pagert magnio ☺ o viataminus daktare buvo paskyrus su pirmu nestumu kazkur 20 sav 🙆
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai