finy parašė:
Hm, kaip tai padaryti?
Per sergu.lt uzsiregistravau, tada susiradau gydytoja norima ir uzsisakiau, kad į el.p. atsiustu pranešima, kai atsiras laisva vieta
finy parašė:
Hm, kaip tai padaryti?
Per sergu.lt uzsiregistravau, tada susiradau gydytoja norima ir uzsisakiau, kad į el.p. atsiustu pranešima, kai atsiras laisva vieta
jujuraa parašė:
Laba diena, kelintoje savaitėje išduoda nesciosios kortele?
Man bus 12 sav kai išduos 🙂
Savrina parašė:
Sveikos,
Sveikute, nestumo metu dantys ir dantenos labai sujautreja, pabandyk dantu pasta ir skalavimo skysti jautriems dantukams
Patricija.30 parašė:
Per sergu.lt uzsiregistravau, tada susiradau gydytoja norima ir uzsisakiau, kad į el.p. atsiustu pranešima, kai atsiras laisva vieta![]()
Ačiū, mėginsiu ir aš
jujuraa parašė:
Kadangi man pirmas nėštumas, aš nelabai suprantu kai buvau pirma karta nuėjusi man nėštumo nematė nors testai aiškiai rodė nėštumą antra karta kai nuėjau po savait…
Tai gal ir isduos, nes jau laikas.
Savrina parašė:
Sveikos,
Man ir vienu metu skaudejo,ir panoramine foto ir paprasta dare. Nieko nerado. Sako nu negali skaudeti. Tai sakau tipo aś neturiu ka veikti ir vaikštau po poliklinikas!!! Bet paskui praejo,lyg skalavau skysciu kur išraso po higienos.
jujuraa parašė:
Laba diena, kelintoje savaitėje išduoda nesciosios kortele?
As jau turiu
Patricija.30 parašė:
Šiandien buvau pas savo ginekologę pasižiūrėti kraujo ir šlapimo tyrimų atsakymus. Sakė, kad tyrimų atsakymai, kaip sveiko stipraus vyroDar užrašė pasidaryt šla…
Aš gavau 5 savaičių tarpą po 12 skano, greičiausia tik paklausys širdutes, kitas skanas 19 sav
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai