Molla parašė:
labas, aš buvau pas Adomaitiene. man nerealu ispudi paliko![]()
Ačiū
Molla parašė:
labas, aš buvau pas Adomaitiene. man nerealu ispudi paliko![]()
Ačiū
Patricija.30 parašė:
Labas rytasPirmajai perinatalinei patikrai užsiregistravau pas Zubruvienę Nijolę ir Liną Adomatienę. Turiu per kelias dienas apsispręsti pas kurią eiti. Gal kur…
O ašdar talono negavau. Kada jūs užsirašiusi?gal vieną atšauksit?
Labas rytas mamytes,3diena lyg pasirodo rudos spalvos isskyros. Ar cia sunerimti, ar cia taip turi buti,pagimdzius esu pries 5m ir nieko nepamenu. Gyvenu norvegijoje jie kitaip ziuri i nestuma iki 3men. Ju skaiciavimu 12 sav bus 29 geguzes. Tevu darzelis jau 13sav raso. Tai net nzn ka ir daryti. 🤯
Indre Indre parašė:
Labas rytas mamytes,3diena lyg pasirodo rudos spalvos isskyros. Ar cia sunerimti, ar cia taip turi buti,pagimdzius esu pries 5m ir nieko nepamenu. Gyvenu norvegijoj…
ar skauda pilva ? ar labai gausios isskyros ? jei labai neramu nueikit privaciai, stresas daugiau blogo pridarys jums ir mazyliui.
Bimbaelola parašė:
ar skauda pilva ? ar labai gausios isskyros ? jei labai neramu nueikit privaciai, stresas daugiau blogo pridarys jums ir mazyliui.
Nea, pilvo neskauda,pamaudzia,bet nedaznai. Tepliojimas irgi toks vaiduoklinis yra nera.
Indre Indre parašė:
Labas rytas mamytes,3diena lyg pasirodo rudos spalvos isskyros. Ar cia sunerimti, ar cia taip turi buti,pagimdzius esu pries 5m ir nieko nepamenu. Gyvenu norvegijoj…
Pasiskaiciuokit apytiksliai pati arba atsisiuskit kokia programele ir kiek savaiciu ir dienu yra ten stebekit, nebutinai TD rodo teisingai 😊
Arba jei turejot pirma skana, vistiek gal apytiksliai pasake termino data 😊
As irgi Norvegijoje ir pirmus kraujo, slapimo tyrimus darys birzelio 4d kai bus 12+1 😊👍 bet jau turejau echo privaciai
Indre199 parašė:
Pasiskaiciuokit apytiksliai pati arba atsisiuskit kokia programele ir kiek savaiciu ir dienu yra ten stebekit, nebutinai TD rodo teisingai 😊
Turejau ir as geguzes 9. Sake 8-9 sav
Man 29 geguzes pasirodyti pas fastlege.
Indre Indre parašė:
Turejau ir as geguzes 9. Sake 8-9 sav
Man 29 geguzes pasirodyti pas fastlege.
Bet jei del kazko nerimaujat, visada galit gauti extra laika anksciau, anksti ryte pasiskambinus..
Indre199 parašė:
Bet jei del kazko nerimaujat, visada galit gauti extra laika anksciau, anksti ryte pasiskambinus..
Dekui. Grazaus laukimo 🤰🙋♀️
Sveikos,
Kamuojuosi danties skausmu, visa savaite, naktiem nemiegu, paracetamolis trumpam padeda tik, buvau 4turiose klinikose, priezasties rimtos ir logiskos tokiems skausmams nera, esu praradusi vilti, gal teko but panasioje situacijoje? Dantys sveiki ir isoriskai ir pagal rentgena.
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai