Dios Di parašė:
Sveikos mamytės,norėjau paklausti tos kurios buvote siutos,ar iškritus siūlams tepate kuomnors ta vietelę,na kad lengviau sueidinėtu randelis,padrėkinti? Man vaitin…
Niekuo netepu...😊
Dios Di parašė:
Sveikos mamytės,norėjau paklausti tos kurios buvote siutos,ar iškritus siūlams tepate kuomnors ta vietelę,na kad lengviau sueidinėtu randelis,padrėkinti? Man vaitin…
Niekuo netepu...😊
Akmenukas parašė:
As turejau mirena, aisku labai patogu bet man tuo metu vistiek buvo baisu, kad galiu pastoti, nes spirale gali «pajudeti is vietos> ir tada ji nera veiksminga. S…
Tai va, aš db irgi prisiskaičiau apie tuos įaugimus, tai net nžn ką daryt reiks...vyrui reiks užrišt ten viską 😂😂😂😂😂
LauraPer parašė:
As žinokite Skuode gyvenu. Tai nepadesiu. Su pirmagymiu tokias bėdas tik masažas mane gelbėjo. Vakar skaudejo ir temperatura kilti pradėjo, šiandien jau geriau.…
As tempos neturiu, bet man tas guzas nemazeja, vaikas kai pavalgo, krutis lengva, minksta, bet guzas nemazeja. O ta vieta paraudus. Bandziau vonios po dusu ismasazuot, ir kartu pieno nutraukt, irgi nepamazejo, trecia diena siandien su situo vargstu. Vel stresas, asaros... Noriu maitint pati, bet jei taip ir toliau, tai mesiu ir nesikankinsiu, nes ir vaikelis neramus. Bandysiu ieskot Alytui tokios masazistes
Mano nuolatinis palydovas buvo per pirmo vaiko matinima, tempa 40 ir begalinis skausmas kruties. Jauciu i menesi kokius 2kartus budavo. Panasu ir dabar to neisvengsiu. Nes jau viena karta turejau, katik "isgyjau" . Tai skersvejis, tai ant sono per ilgai gulejau ir pns. Kopusto visada turiu tureti saldytuve ir aisku masazas karstame duse ir ibuprofeno, parecetamolio tabletes. Va taip ir gelbejuos.
Skorpijo parašė:
Mano nuolatinis palydovas buvo per pirma nestuma, tempa 40 ir begalinis skausmas kruties. Jauciu i menesi kokius 2kartus budavo. Panasu ir dabar to neisvengsiu. Nes…
As turbut ir susalau, siltnami krapsciausi, o lauke vejas nemazas buvo, atrodo apsirengus, bet matyt supute 🙄
Sveikos
galvojau, kad mano mazyle bus geguziuke, bet vis delto persigalvojo ir patapo balandinuke
gime balandzio 29 d., 49 cm, 2640 gr.
Stengiuosi maitinti pati, nors kiekviena maitinima dar lydi skausmai ir zaizdeles, niekaip neismoksta zysti taisyklingai 🤦♀️
Bet gal kaip nors 🤯
Ko gero prasidejes koks augimo suolis, nes jau kelios dienos nemiega diena namie, tik kieme. Su teveliu tikimes, kad praeis tuoj, bet vis neateina dar ta diena 😅
Saulėė parašė:
Sveikosgalvojau, kad mano mazyle bus geguziuke, bet vis delto persigalvojo ir patapo balandinuke
gime balandzio 29 d., 49 cm, 2640 gr.
Sveikinimai! Kokia coliukė
Mamytes, kaip jusu leliukai valgo mp? mano toks labai neramus valgant, tai paleidzia, muistosi, vel iesko paleides, nu atskiriu kada jau pucia pilvuka, bet jis pakankamai neramiai valgo ir nepuciant pilvukui...
Ar gali buti cia soskytes itaka, nes panaudojam einant i lauka, viesose vietose...
kotrynukee parašė:
Mamytes, kaip jusu leliukai valgo mp? mano toks labai neramus valgant, tai paleidzia, muistosi, vel iesko paleides, nu atskiriu kada jau pucia pilvuka, bet jis paka…
Gal nebėga pienas ir nervinasi....iš pradžių gi ten pračiunkuoja, o tik po to tos srovelės bėga...arba bėga per daug....ir susinervina...arba iščiulpia, dar nori, o toj krūty nėra...daug priežasčių čia gali būt...ir tas soskis galbūt nei prie ko..mano pvz jį ima tik kai nori valgyt 👶 nors maitinama mišriai, turėtų išvis nebeimt krūties td
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai