Doovil parašė:
as issiverdu 4dienom
Na nerizikuočiau tiek 🙄
Doovil parašė:
as issiverdu 4dienom
Na nerizikuočiau tiek 🙄
Man tai kažkaip net pirktines nepatikimos,ypac su mesa. Nu kaip gali tiek laiko lentynose stoveti 🤷♀ Grūdų koses suprantama,bet tos tyreles...as parą laiko laikau sadytuve. Tarkim va šiandien per pietus padariau,porcija iskart suvalge kitą rytoj tokiu pat metu valgys. Kas liks as suvalgysiu 😃
Shine_ parašė:
Man tai kažkaip net pirktines nepatikimos,ypac su mesa. Nu kaip gali tiek laiko lentynose stoveti 🤷♀ Grūdų koses suprantama,bet tos tyreles...as parą laiko laikau …
Mano panele valgo dabar triusiena, negaliu net paragaut 😅 siaip žiauriai sunku sugalvot derinius, vis tas pats ir tas pats... kažkaip nelabai padeda ir ta knyga mažylio receptų , pagal ja atrodo nespėju tokiu marmaluziu gamint 😅
Gilė9 parašė:
Vakar daviau kriaušes o šiandien pilvukas išbertas taip ar tai susiję ar tai ne nuo maisto bėrimas
Man cia i prakaitine panasu. Nebuvo susiles? Pameginkt ismaudyt.
Skorpijo parašė:
Man cia i prakaitine panasu. Nebuvo susiles? Pameginkt ismaudyt.
Buvo vakar susilusi mašinoj, reiks pabandyt ismaudyti
Shine_ parašė:
Pusryčiai 8val PM
Pietūs 12val daržovės (morka+kalafijoras,bulvė+morka+vištienos mažas gabaliukas,sa…
Mūsų dienotvarkė irgi panaši. Tik 15 val duodu vaisių, o vakare 18-19val tik grūdinių košių. Nes nuo vaisių angliavandenių tampa labai aktyvus ir nebeįmanoma užmigdyti nakčiai 🙈
MP pagal poreikį visą dieną ir naktį 😉
egls parašė:
Mano panele valgo dabar triusiena, negaliu net paragaut 😅 siaip žiauriai sunku sugalvot derinius, vis tas pats ir tas pats... kažkaip nelabai padeda ir ta knyga maž…
Gal pasidalinsit ką su kuo maišote?
Doovil parašė:
jo nuo 4men..
Viena duodat valgyt ar pvz bulvė brokeris ir mesyte?
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai