Skorpijo parašė:
Rimtai? O jos nesugenda per tiek dienu?
nea ;] saldytuve negenda. pasidarau tiek kad uztektu mazyliui, o jau jai nesuvalgo tada jau metu lauk antra karta nebesildau
Skorpijo parašė:
Rimtai? O jos nesugenda per tiek dienu?
nea ;] saldytuve negenda. pasidarau tiek kad uztektu mazyliui, o jau jai nesuvalgo tada jau metu lauk antra karta nebesildau
Gilė9 parašė:
Viena duodat valgyt ar pvz bulvė brokeris ir mesyte?
nesupratau brokolis ar burokelis, bet burokelio net is mociutes darzo negalima duot iki1m atrodo mums taip gyditoja rekomendavo. oj visaip duodu ir bulve su morka +mesa, ir moliuga su bulve, brokoli su cukinija, kopustas morka bulve ar kalafijoras zinoma viskas su mesa, tik bulves nlbj valgo tai idedu krapu tada tik ausytes maskatuoja kai valgo.
LauraPer parašė:
Nu Joo. Cia tikriausiai irgi is tų gydytoju kaip mano, kurios šneka bi tik šnekėt. Mano vaikas karščiavo, o ji sako neduok mamos pieno nes jis temperatura kelia 🥴🥴🥴…
O dieve 🤦♀️o kai maniskis sirgo, gydytoja kaip tik sake kuo dazniau maitimti, nes mp pagrindimis vaistas
Doovil parašė:
nesupratau brokolis ar burokelis, bet burokelio net is mociutes darzo negalima duot iki1m atrodo mums taip gyditoja rekomendavo. oj visaip duodu ir bulve su morka +…
Galima burokeli duoti, nuo 6- 7 men, tuo labiau is mociutes darzo,🤦♀️😌
Leo19 parašė:
Tai kad va mes gyvenam su uosviais ir ji vis tai rankyte tai kojyte pakstelna ...pasakau bet labiausiai isižeidžia ir pasiui kiek praeina laiko ir vėl... Na problem…
Manau, kad seneliai is meiles jusu kudiki buciuoja. Gal nieko tokio jam nenutiks, juo labiau, kad gyvenat kartu. Juk uosviai ir pakosti ir nusiciaudo tuose paciuose namuose. Ore galbut daugiau tu "zarazu" nei bucinukuose. Be to, vaikui reikia ismokti kovoti su virusais. Man butu skaudu, jei man neleistu anukelio pamiluoti, pabuciuoti. Turbut buciuociau, kai nieks nemato😁 man taip buvo iskart tik pasigimdzius, atrode, kad visi "nesvarus" ir geriau tegu geriau nelenda prie mano vaiko. Bet juk realybe kitokia. Neuzauks musu vaikuciai burbule, kur viskas saugu, svaru ir tyra😊 nusiraminkit, perlipkit per save, leiskit seneliams myleti anuka😉 ir tada jus busit gera marti😁 sekmes!
Burokeli nuo 7men galima duoti. Kartais tos gydytojos visiskai nusipeza..
O del buciniu tai leidziu buciuoti tiek savo tevam, tiek vyro tevam, nematau nieko blogo. Nes tikrai tie vaikai auginami burbuluose, kad ne vienas mikrobas nepatenktu dazniau serga ir nemoka organizmas kovoti su visokiom zarazom.
O mes jau pradejom primaitinima, valgo gan noriai, bet ne po daug. Isvaziavom i Turkija sakau kol dar maitinu vaziuojam, tai vaikas kelionej taip pradejo dometis maistu, kad atrode atims is musu burnu, tai ketv gryzom ir davem ragauti😀
Rcrj parašė:
Kokias gertuves naudojat vandenukui gerti?
Munchkin neišsipilanti
Vaivai parašė:
Manau, kad seneliai is meiles jusu kudiki buciuoja. Gal nieko tokio jam nenutiks, juo labiau, kad gyvenat kartu. Juk uosviai ir pakosti ir nusiciaudo tuose paciuose…
Suprantu protu kad jūs teisi, bet tie hormonai daro savo
gal kad maitinu vis dar užtat taip, nes pirmagimio nepavydėdavau taip. ( Jį maitinau tik 1.5 mėn. ) O dėl meilės tai jie dievina jį, pirmas anūkas ir vienintelis kol kas, jie jau nesitikėjo kad išvis turės anūkų. O dar tie kultūrų skirtumai, mes lietuviai šaltesni, o čia pietų Italijoj tai galit įsivaizduot
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai