SupSup parašė:
Su naujaisiais🎈
Noriu patarimo jūsų,gal kuriai taip buvo su balandinuku,ar su vyresniais vaikais. …
Man tas pats 🙂 jau vilti praradau...
SupSup parašė:
Su naujaisiais🎈
Noriu patarimo jūsų,gal kuriai taip buvo su balandinuku,ar su vyresniais vaikais. …
Man tas pats 🙂 jau vilti praradau...
SupSup parašė:
Su naujaisiais🎈
Same story 🤷♂️
SupSup parašė:
Su naujaisiais🎈
Su pirmagimiu tai man tęsėsi ilgai, negaliu pasakyti tiksliai kiek, bet iki kokių gal pusantrų - dviejų metų, ir paskui dantų ar ligos atveju. Visai nustojo naktį keltis tik tada, kai baigėm žindymą 2m 8mėn. Ateina tiesiog toks momentas, kai nustoji nervuotis ir priimi, kad kitaip nebus..
auga gi jie taip sparčiai, tiek įspūdžių, gal ką nors ir paskauda, o kaip kitaip nurimti, jei ne prie mamos
ne dėl alkio tik budinasi. su antru vaiku kažkaip jau nebeimu į galvą tų naktų, žinau, kad baigsis kažkada. Stiprybės jums!
JanaJur parašė:
Kiek dabar sveriate:)? Mes per mėnesį priaugome 300g ir pagaliau perkopėme 7kg ribą. Kaip skiriasi skoniai, man pačiai lešiai lb skanu![]()
Mes 8men sverem 9kg. Sausio 6d vyksim vel pas gyd. Ziuresim ar priaugom ar ne 🙃,
Rūta M. parašė:
Aš kazkaip vis galvoju, kad tie vaikai dėl tu maitinimu ir keliasi. Ne viena istorija esu girdejusi, kad kai nutraukia maitinima nakti, tai ir nebesikelia. As karta…
As irgi girdejau, mano naktinis maitinimas nutruko apie 2men. Mes patys nusprendem jokiu naktiniu valgiu, ir miega nuo pirmu dienu lovyteje. Nes vaikai nubunda susapnave kosmara ar seip kazkas musu tai nubusdavo bet nekisdavau buteliuko ;) ir neprieidavau po 1min. Uzmigdavo iki pat ryto o musu buvo miegalius iki 12h miegodavo. Cia nuo tevu manau priklauso pripratino tiesiog naktim valgyti ir tiek. Dbr mums 9 men. Jokiu bedu miega tfu tfu tfu nuo 8 vakaro iki 8ryto. Nenubunda. As manau tai tapo yprociu vaikui pabusti nes zino kad jam duos betkokiu atveju
skorpioniuke321 parašė:
Mūsų migdymaisi vakariniai išvis kažkoks košmaras pasidarė, neužmiega jau taip paprastai pamaitintas kaip anksčiausukasi, keliasi, sėdasi, verčiasi, kuičiasi, …
Mano irgi verciasi sukasi ko tik nedaro 😂😂😂, pasidalinsiu kaip migdau as pavalgdinu atsirugstam palinguojam ant peties apkloju isjungiu sviesa ir pats uzmiega
mes skiepijom yproti kad tamsa yra naktis ir reikia miegoti pats uzmiega, tik paskui dar apkloju nes nusispardo, tik nervuoja tas sukinejimasis 😬 tai pravadinau marcipaninis sukutis 🤣😂😂😭😂😂
SupSup parašė:
Su naujaisiais🎈
Nieko nepadarysi. Nebent norit klykinti vaikuti kol uzmigs. Bet tada jus busit emociskai issekus. Man dukra taip dare. Tada kai pirmas vaikas, tai galvojau kodel tiek kelias. Vien tik ant papo. O dar visi aplink sako kad tagi pati tur uzmigti..nervavaus stresavau..ir viskas buvo laikina. Na kol maitinau 😁 iki 1m3men maitinau. Kai mazejo zindymu po truputi mokinomes uzmigti kitaip. Ir viskas cia laikina. Tai dabar su sunum net nesuku galvos. Zinau kad kai miegot reiks tai ir mp reiks. Pazindo ir miega. Ir as rami ir jam gera. Aisku vargina. Bet juk viskas laikina. Man sunkiausia gal su miegu masinoj ar lauke. Nes buna kad klykia tol kol vaziuojant masinoj neduodu. Tada truputi patraukia ir uzmiega. Arba lauke neuzsisupa vezime. Verkia kad duociau. Kitam nepaliksi kad uzmigdytu..Bet kazkaip kai susiplanuoji viska ir nestresuoji tai viskas palengveja
BNeringa parašė:
Nieko nepadarysi. Nebent norit klykinti vaikuti kol uzmigs. Bet tada jus busit emociskai issekus. Man dukra taip dare. Tada kai pirmas vaikas, tai galvojau kodel ti…
O tai ką daryti jeigu nežadam tiek ilgai maitinti?
Nes na, pas mus irgi analogiška situacija.
Mano vyresnelis keldavosi iki 3,5 m viens karta nakti pm. Susirgo rotu,pieno negalmejo ir viskas. Pasibaige. Gimus broliui l gerai nakti miega,visai neissibudina.
O mazasis nakti nzn kiek kartu keliasi. Priskaiciau siandien straipsiu,kad jau turi pats visa nakti ismiegot...
Svajoju😀
Aisku,reik uzsiimt,nusiteikt ir mokinti uzmigti ir miegoti.
Bet neturiu jegu. Viskas etapais ir laikina. Su antru kazkaip paprasciau i viska ziuriu.
11 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai