Ciocytė parašė:
Manoji dar pietu miega su soske, o nakti uzmiega su soske, o paskui rankoj tik laiko miegodama..
Gal ir man reiks pabandyt prakirpt 🤭 mes dienos metu slepiam soske, nes kitaip ji randa ir nebeatiduoda 😀😀😁
Ciocytė parašė:
Manoji dar pietu miega su soske, o nakti uzmiega su soske, o paskui rankoj tik laiko miegodama..
Gal ir man reiks pabandyt prakirpt 🤭 mes dienos metu slepiam soske, nes kitaip ji randa ir nebeatiduoda 😀😀😁
Ciocytė parašė:
Pietu miegas pas Upe sventas reikalas jai 😁
Visada apie 13h, pasikloja savo patalus ant sofos, pasikviecia suni, abu sugula, i…
Kokia saunuole 🤩
Ciocytė parašė:
Reikia bandyt kazka daryti, nes sunus su soske iki 3 virs lyg buvo... pats prakando, o paskui netycia nukando ta galiuka..😁😁
As sakiau siandien bandysiu be soskes pabandyt migdyt, tai idomu kaip cia mums gausis 🤭
Birželis parašė:
Dienos metu ir as paslepusi, nes je ne, tai kiaura para dantyse butu 😁
Bandysiu as nakciai neduoti irgi, tik pas mane kantrybes 0 🙈😁
Ciocytė parašė:
Dienos metu ir as paslepusi, nes je ne, tai kiaura para dantyse butu 😁
Pasidalinkit ryt kaip sekesi 😁🤭
Birželis parašė:
Pasidalinkit ryt kaip sekesi 😁🤭
Jau paslepiau soskes kiek radau....
Jei suo arba siurblys neistrauks is kazkur, tada bandysiu..🙈😁
Sekmes ir Jums jei bandysite 🙏😍
Birželis parašė:
Kaip migdot vaikus pietu mieguj? Turit kokia rytina, kad suprastu kad laikas pietu miegui ar tiesiog gulit lovoje ir laukiat kol uzmigs? Nes jau pora savaiciu Kotry…
Na mes neturime kažkokios griežtos rutinos prieš pietų miegą, tiesiog 12h einame į lovą. Prieš tai pasakau, kad jau laikas eiti ilsėtis, žaisliukai pavargo, tai dar susitvarkom žaislus. O kai užtraukiu užuolaidas, žino, kad metas gultis, atsigeria vandens, apsikabino savo avytę, apkamšau ir šalia atsigulus padainuoju. Greit nulūžta.
Birželis parašė:
Kaip migdot vaikus pietu mieguj? Turit kokia rytina, kad suprastu kad laikas pietu miegui ar tiesiog gulit lovoje ir laukiat kol uzmigs? Nes jau pora savaiciu Kotry…
Paskaitom knygelę "Ingrida laikas į lovytę", tada pasakau, kad eisim dainuoti mūsų miego dainelę, pasiimam čiulptuką ir sūnus supranta. Atsigulam abu užtraukus užuolaidas ir man dainuojant užmiega. 🙂
Va dėl čiulptuko nežinau, naudojam tik miegeliui, dar sunkiai naktimis po kelis kartus keliasi, tai man išsigelbėjimas. Galvoju, kad iki 2 gimtadienio reiktų atsisveikinti, bet vis atrodo, kad dar padeda. Iš dukros paėmiau kai suėjo 1m, bet tuomet ir maitinti baigiau. Sūnų dar maitinu.🤷♀️
Birželis parašė:
Na, mes su miegu vis dar nesusitvarkom, tik prieš kokias 3 dienas pradėjom griežčiau bandyti įvesti kažkokią tvarką, nes kaip diena taip naujiena 😃 visiškas bardakas. Žodžiu, stengiamės apie 23val užgrūst nakties miegui (jam čia gan anksti), tai pabunda apie 6-7. Jam atseit jau tiek užtenka, tai paskui neistempia net iki 12 ir vis tiek dienos metu bele kas gaunasi kartais net 2 kartus po truputį miega. Nežinau, kaip priversti jį daugiau valandų naktį išmiegoti, kuo anksčiau gulasi, tuo anksčiau keliasi, net mums suaugusiems tiek neužtenka
Kai vėliau guldavosi, apie 1 val nakties, tai geriau ir ilgiau ismiegodavo, tada pietų miegas gaudavosi apie 14-15 val. Bet toks režimas lopšeliui darzeliui netiks, dar toli iki jo, bet norim po truputį pratinti.