Miegal_e parašė:
Man terminas gruodzio 15, i dekreta isleidzia irgi spalio 7![]()
Man terminas 10 gruodžio, o spalio 7 dekretas 🙂
Miegal_e parašė:
Man terminas gruodzio 15, i dekreta isleidzia irgi spalio 7![]()
Ginte313 parašė:
Sveikos! Siandien visa diena sypsena iki ausu, pamaciau savo grazuoli ziogeli😍❤️ Man dekretas spalio 11 diena, o gimdymo terminas plius minus gruodzio 21pagal ec…
Mano 112 hemoglobinas, bet nieko neliepė gert, nes nėščiosiom normos kitokios
Meduza parašė:
Man irgi terminas gimdymo gruodzio 21d, bet i dekreta isleis spalio 7d🤔 Kelis kartus pas akusere tikslinausi ar tikrai, nes atrode per gerai. Tikiuosi nebus, taip, …
Mano terminas gruodžio 13, or dekretas irgi spalio 7
finy parašė:
Kaip įdomiai, man 25+5 svėrė 910g ir įrašė didelę riziką dideliam vaikui.kodėl tokios skirtingos išvados
ar pas jus daugiau nei 26 savaitės?…
Na man dabar eina 27 savaite, net nezinau kokio svorio paprastai lialiukai buna tokia savaite, bet pabreze, kad bus i mazaja puse;)
Bet gal jusu nekrenta vis, o stovi vietoj? Nes pas mane krenta vis.. Buvo 140, tada 130, 116 ir va dabar dar pakrito iki 114👀Visdarlaukianti parašė:
Mano 112 hemoglobinas, bet nieko neliepė gert, nes nėščiosiom normos kitokios :hmmm
Ginte313 parašė:
Na man dabar eina 27 savaite, net nezinau kokio svorio paprastai lialiukai buna tokia savaite, bet pabreze, kad bus i mazaja puse;)
Visdarlaukianti parašė:
Mano 112 hemoglobinas, bet nieko neliepė gert, nes nėščiosiom normos kitokios![]()
man gruodzio 13, o dekretas spalio 1
E.Va parašė:
As pas Rasa Mackeviciene 😊
As irgi pas Rasa
gimdysit Mazyly?
Neringut parašė:
As irgi pas Rasagimdysit Mazyly?
Jeigu viskas gerai bus, tai taip 😊
Mėtall parašė:
Įdomų. Man gruodžio 11 termi as, o dekretas nuo rugsėjo 30
12 testuotojų vertinimai