vaikaite parašė:
Cia mes abi galiorkoj sedim🙊
Man tik po savaitės echoskopas, bet aš kaip tik nenoriu žinoti :))) man kažkaip staigmenos norisi ;)))
vaikaite parašė:
Man tik po savaitės echoskopas, bet aš kaip tik nenoriu žinoti :))) man kažkaip staigmenos norisi ;)))
vaikaite parašė:
Aš su jumis
nebuvo dar didžioji scano ir nežinau kad pilvelyje gyvena
Gelmine parašė:
Tai va aš irgi. Labai mėgstu degintis. Praeita visą vasarą pliažinausi jau juokėsi visi Iš manęs. Lapkritį pasidariau D vitaminą. Ir buvo trukumas 63
Saikingai įdegti nėštumo metu yra netgi naudinga, kadangi saulės spinduliai stimuliuoja vitamino D3 gamybą, o šis padeda įsisavinti kalcį. Visi gerai žino, kad kalcio poreikis šiuo ypatingu laikotarpiu smarkiai išauga. Sintetinių papildų organizmas gerai neįsisavina, todėl visai nebloga išeitis yra šiek tiek pabūti saulėje. Tai svarbu nuo pirmųjų iki paskutinių nėštumo dienų – juk vaikučio skeletas formuotis pradeda labai anksti, o nuo to, ar užteks kalcio, priklausys ir tai, kaip dažnai jis ateityje lankysis pas stomatologą.
Aš čia visai nukreipsiu temą.. Vis nesiliauju galvoti. Mes auginam katytę, beprooootiškai ją myliu, gauna dėmesio belekiek daug tiek iš manęs, tiek iš vyro. Tai va kiek esu girdėjus, kad tiek kačiukai, tiek šuniukai glaudžiasi prie nėščių šeimininkių pilvukų. Mano katytė nuo pat mažens nesitraukdavo nuo manęs, ir ant pilvo laaabai dažnai miegodavo, išsitiesdavo visu ilgiu:))) tai pastebėjau, kad jau kokį mėnesį pasikeitė elgesys, na vis dar miega šalia manęs, bet tik prie galvos arba kojų, pilvo vengia kaip velnias kryžiaus... Kaip man neramu. Nesuprantu jos tokio elgesio. Gal jūsų gyvūnai kažką panašaus išdarinėja? 🤔🤔
LT88 parašė:
Aš čia visai nukreipsiu temą.. Vis nesiliauju galvoti. Mes auginam katytę, beprooootiškai ją myliu, gauna dėmesio belekiek daug tiek iš manęs, tiek iš vyro. Tai va …
Turiu šunį, nieko jis nedaro išskirtinai elgias kaip ir anksčiau
jūsų katė gal tiesiog bijo užgauti jaučia viska
giedre0811 parašė:
Turiu šunį, nieko jis nedaro išskirtinai elgias kaip ir anksčiaujūsų katė gal tiesiog bijo užgauti jaučia viska
![]()
Arba bijo, arba jai nepatinka, kas tame pilvelyje gyvena.. :)) aš šiaip labai jautriai reaguoju į jos elgesio pasikeitimus, tai gal biškį dramatizuoju, net nežianu..
na ir aišku bijau, kad leliukui atkeliavus į namus nereaguotų priešiškai
@gnetuk parašė:
Kaip smagu :wub:iškarto pasirodė? Nes aš į privatų eisiu trečiadienį, tai tikiuosi pasirodys![]()
As irgi eisiu privaciai treciadieni, mano slapukas penktadieni nepasirode
LT88 parašė:
Arba bijo, arba jai nepatinka, kas tame pilvelyje gyvena.. :)) aš šiaip labai jautriai reaguoju į jos elgesio pasikeitimus, tai gal biškį dramatizuoju, net nežianu.…
Nebijokit, pripras katinukas prie naujo gyventojo. Pradzioj, aisku, reiks pasaugot, kad neliptu i vezima ar i lovyte, bet paskui bus geriausi draugai
cia gal ir nuo vesiles priklauso. Mes siamo kate turejom, kai pirmagimio laukiaus, tai gimus vaikui nelabai ji lindo prie jo. Po to pradejo uz uodegos ja tampyt, tai gaudavo is letenos 😂
LT88 parašė:
Aš čia visai nukreipsiu temą.. Vis nesiliauju galvoti. Mes auginam katytę, beprooootiškai ją myliu, gauna dėmesio belekiek daug tiek iš manęs, tiek iš vyro. Tai va …
Pas mane Sfinksas, iki nėštumo miegodavo ant pilvo... Dabar net nepabūna jei paimu palaikyti, irgi tik prie kojų ar šono tik, pilvo vengia
Sūnus pavaidina, kad ant jo guli ramiai 😀
LT88 parašė:
Mano katinas kai laukiausi pirmos dukros visada miegodavo ant pilvo , darydavo kojų/nugaros masažą . Net į vone kartu lipdavo . Dabar kai vėl laukiuosi ateina šalia vis dar mane paminko savo mažom letenėlėmis bet miega daugiau su dukra . Tad manau kad jis bus tik dukros katinas . Ne visi gyvunai visus namų gyventojus pripažįsta kaip vienodus šeimininkus.
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai