altyna parašė:
Mamos kurios gimdė su epidūru ar darytumėtės jį dar kartą? Aš gimdykoi nuo 9:30 atsidarymas dar tik 4 cm, sąrėmiai kolkas pakenčiami, bet galvoju ką vėliau reiks da…
Būtinai daryčiaus, ir anksčiau! Tobulas dalykas.
altyna parašė:
Mamos kurios gimdė su epidūru ar darytumėtės jį dar kartą? Aš gimdykoi nuo 9:30 atsidarymas dar tik 4 cm, sąrėmiai kolkas pakenčiami, bet galvoju ką vėliau reiks da…
LijaL parašė:
Kaip Jums sekesi gimdymas??
Penelopė parašė:
Sveikos mamytės, aš prisijungiu prie Jūsų turėjome gimti rugpjūtį, bet leliukas sugalvojo anksčiau. Susidūrėme su tokia bėdele viena akytė labai traiškanoja... kit…
Aš vyresniajam darydavau ramunėliù nuovirà ir valiau, nors vienur sako, kad nieko tokio, kitur, kad nedaryt taip, nu bet maniškiui padėjo. Svarbu švarù jį padaryti, perkošti jei iš palaidù ramunėliù. Ir nestiprù dariau. Dar kai kurios mamos juodos arbatos daro, bet nesu bandžius.
Salinasi kamstis ir vel su tokiais "saremiais" kad miegot negaliu ir jau taip 2val 😑 rimtai pavydziu toms kur siaip jis iskrenta ir nepastebi kad jau atsivere buna 2cm 😁 pirma nestuma taip visa nakti kankinausi kol pasisalino, o nuvaziavus sake ne kiek neatsiveres kaklelis 😣 na ryte vaziuosim jau vistiek
opalas parašė:
Kaip Jums sekesi gimdymas??
Nieko gero nesigavo - pradejo skatint 20val 3dieni su vaginaliniu tamponeliu, uz 2val saremiai prasidejo ir stiprejo. 7-8val atlaikiau, bet gale jie be perstojo ejo lb intensyvus. Paemiau epidura tada, visiskai tobula, galejau miegot tada, nors pagal aparatus lygiai taip pat saremiavau. Bet tada eme vaiko tonai reaguot i saremius. Man dave medikamentu tada stabdyt saremiams. Bet vel jiem uzejus vel vaiko tonai blogejo. Todel padare CP. Vandenys jau buvo zali.
scheri parašė:
Noriu patarimo. Vaikučio ne maitinu pati taigi gavau Tablete ligoninėje kad nesugadintų pienas o šiandien lygiai po savaitės žiūriu naktį atsikėlus man skauda krū…
O kodėl pati nemaitinate?
A-guste parašė:
Mamos, gimdžiau prieš 10d., kirpo, siuvo. Vis dar beprotiškai skauda... naudoju diclofenac... kažkaip galvoju, kad jau skausmai turėtų mažėti, o man toks jausmas, k…
A-guste parašė:
Mamos, gimdžiau prieš 10d., kirpo, siuvo. Vis dar beprotiškai skauda... naudoju diclofenac... kažkaip galvoju, kad jau skausmai turėtų mažėti, o man toks jausmas, k…
Nu man jau geriau dabar, nepraėjo nė savaitė dar
aš net pirmą naktį nesidėjau žvakutės, irgi gyvenu aktyviai, prisėdu ant vieno žanduko kartais. Nu skauda žinoma, kartais taip lyg timpteli, bet tikrai neina blogyn. Net tie nelemti hemoroidiniai mazgai jau lb maži
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai