jolykas parašė:
Bet niekas daugiau nera taip susidūrė kad tiek laiko veluoja?ir testas neigiamas?
Buna kad tiesiog veluoja, gal stresas, gal dar kas nors
jolykas parašė:
Bet niekas daugiau nera taip susidūrė kad tiek laiko veluoja?ir testas neigiamas?
Buna kad tiesiog veluoja, gal stresas, gal dar kas nors
Venecija_ parašė:
Buna kad tiesiog veluoja, gal stresas, gal dar kas nors![]()
Gal kuri esat uzdaroj grupei ir galit pakviesti?
jolykas parašė:
As irgi prisijungciau prie uzdaros grupes 🙂
jolykas parašė:
As irgi noreciau
jolykas parašė:
Sveikos.Gal gal kuriai yra taip buve jau.
Mano paskutinės m.m buvo kovo 26d.ciklas 29dienos.šiandien gegužės 3d.m.m nėra tes…
Pas mane ta pati situacija, kai pamaudžiau pilva, bet neprasideda, paskutinės mm buvo Kovo 23;) o iki dabar nesulaukiu , po kiekvieno maudimo, galvoju kad susisirgsiu, bet ne .
jolykas parašė:
Sveikos.Gal gal kuriai yra taip buve jau.
Mano paskutinės m.m buvo kovo 26d.ciklas 29dienos.šiandien gegužės 3d.m.m nėra tes…
Va mano paskutinės mėnesinės buvo kovo 26d ir viskas lygiai taip pat, menesiniu nesulaukiau, bet neštumo testai rodo teigiamus, pirkit brangesnį ankstyvąjį tikrai turėtų rodyti, bet aš asmeniškai ėjau darytis kraujo tyrimo, na o jis parodė kad esu jau nėščia 5 sav
dp7154 parašė:
Pas mane ta pati situacija, kai pamaudžiau pilva, bet neprasideda, paskutinės mm buvo Kovo 23;) o iki dabar nesulaukiu , po kiekvieno maudimo, galvoju kad susisirgs…
Na va pasirodo ne as viena tokia,o testa darėte?
And.J parašė:
Va mano paskutinės mėnesinės buvo kovo 26d ir viskas lygiai taip pat, menesiniu nesulaukiau, bet neštumo testai rodo teigiamus, pirkit brangesnį ankstyvąjį tikrai t…
Sveikinu😊
Na labai tykiuosi kad ir mus gandrai aplankė tik testas nerodo
Kur galima kuo greiciau krauja pasidaryt arba echo gal zinot?polikl.manau ilgai laukt reiks
Kristiana1 parašė:
Sveikos, bandau ir as jungtis i sausinuku buri 🙂 pasidariau nestumo testa, tai kaip ir teigiamas 🙂 nuojauta neapgavo 🙂
Aš antradienį išskrendu į kelionę, o sužinojau tik šiandien pasidarius testą ir HCG, šiek tiek yra dvejonių dėl kelionės, bet ko gero neatšauksim
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai