Toresda parašė:
per kiek laiko jums sodra paskaiciavo ismoka nga? kai jau darbdavys pateike duomenis
Per 2 dienas 🙂 dar po 2 jau gavau 🙂
Toresda parašė:
per kiek laiko jums sodra paskaiciavo ismoka nga? kai jau darbdavys pateike duomenis
Per 2 dienas 🙂 dar po 2 jau gavau 🙂
ciobrelis parašė:
Kalbant apie padėką, tai aš ją suprantu taip: galima duoti 20, 50 eur po gimdymo, jei patiko darbas, bet visiškai nesitarus. Pati taip padarysiu, jei patiks priežiū…
As po abeju gimdymu ne pinigeliais atsidekojau o tortu ir gera kava kuria gales dalintis visas kolektyvas 🙂
Cosmopolitana parašė:
Leliukas,zinoma svarbiausias ir pirmoj eilej,bet kate tai mano vaikas irgi,nesinori atskirti,ar nebeleisti miegoti kartu,ar atskirti,nes ji visur dalyvauja su mumis…
Oi musu ir kalyte ir kate kaip vaikai mum. Tik del kates bijau to, kad ji megsta tarkim man ant krutines atsigulti, ar pas vyra palei kakla. Man pagrindine baime, kad nebutu kad bandys ant mazyles atsigulti. O taip del viso kito tai nepergyvenu. Tikrai leisim ir prileisim prie mazyles ☺️ abu gyvunai kambariniai, tad ir del tu bacilu nebaisiai pergyvenu, o manau ir mazyliai pojuciai bus nuo vaikystes su gyvuniukais. Plius kalyte musu jau vyresne ir brolio vaikai jau isbande jos elgesi, tai visiskai jokios baimes neturiu ☺️
Adema parašė:
As po abeju gimdymu ne pinigeliais atsidekojau o tortu ir gera kava kuria gales dalintis visas kolektyvas 🙂
Ir sykart taip pat darysiu, manau tokia padeka yra pakankama juolab kai ju toks darbas 🙂
Adema parašė:
Ir sykart taip pat darysiu, manau tokia padeka yra pakankama juolab kai ju toks darbas 🙂
Gražus gestas, bet aš praktiškesnė, geriau jau dešimt eurų duosiu.
Tindi_Rindi parašė:
Kruopščiai rūpinasi, dabar penktadieni skana darys😉 tik kad vėluoja pastoviai į darbą🤣 o kaip Jums?
Na man norėtųsi iš jo optimizmo daugiau
pradžioj keistas man jis buvo, dabar perpratau ir kitaip elgiuosi, nekreipiu dėmesio ir tiek... aš penk su vyru buvau echoskope, dabar profilaktiškai kita penk keliausiu, talonelio nebegavau, tai klausimas kada pateksiu pas ji 🙈
emma12 parašė:
Silver cross horizon , čia toks ne iš populiariųjų .
Aš žiūrėjau Silver cross wave, man labai patiko, būtumėm pirkę, bet kadangi pusę bagažinės užima šuns narvas, teko rinktis vežimą, kurio rėmas daugiau susilanksto🙂 nors mašina ir bagažinė didelė, turėjom iššukį rasti tinkamą vežimą😅 pas mus šuniukas toks nemažas, sveria tiek pat kiek aš prieš nėštumą🤣
AurPet parašė:
Aš žiūrėjau Silver cross wave, man labai patiko, būtumėm pirkę, bet kadangi pusę bagažinės užima šuns narvas, teko rinktis vežimą, kurio rėmas daugiau susilanksto🙂 …
Aš jokių pageidavimu vežimui neturėjau tik kad nebūtų labai brangus ir būtų man gražus . Tas wave irgi gražus bet perkant su lopšiu ir kaina graži
Adema parašė:
Tai dabar kazkaip net nekreipiu demesio i tuos svorius ka sako nea vistiek savu kailiu isitikinau kad nelabai jiems ten ir gaunasi ismatuot tiksliai 😅
Žiūriu pas jumis irgi porelė ir dabar trečio vaikučio laukiatės🥰 tik pas mane jau du paaugliai namuose🙈🤭 bus keista vėl prie pampersų grįžti, bet labai laukiam mūsų mažosios princesės☺️
AurPet parašė:
Žiūriu pas jumis irgi porelė ir dabar trečio vaikučio laukiatės🥰 tik pas mane jau du paaugliai namuose🙈🤭 bus keista vėl prie pampersų grįžti, bet labai laukiam mūsų…
Maniskei dar tik 6, bet taip dziaugiausi, kad pagaliau vaikas savarankiskas. Rytais savaitgaliais gali ilgiau pamiegot, nes pati sumustino susitepa, o dabar vel viskas juo pradziu, bet paziuriu i kitu mamyciu ka tik gimusius mazylius ir laukiu kada ir mano gims. Nors zinau, kad laukia bent meteliai be miego 🤦♀️
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai