Rasituke parašė:
Stiprybes jums,tikekimes viskas bus gerai..o kodel tik 2 val ne anksciau varot pas ginekologe?
![]()
Nuo 2 dirba
Rasituke parašė:
Stiprybes jums,tikekimes viskas bus gerai..o kodel tik 2 val ne anksciau varot pas ginekologe?
![]()
Nuo 2 dirba
dinulka parašė:
geriau bent kažkiek valgyti. O labai pykina ar viską atvemiat ką suvalgot?![]()
Ne nevemiu bet visiška apatija maistui. Norisi nebent tik nesąmonių.
O idomu galima ateit pas gydytoja ir tiesiog paprašyt kad laseline pastatytų dėl visa pikto?
Ramunele1213 parašė:
Nuo 2 dirba![]()
Nu bet vistiek gal kita priimtu ar ka,as tai nenusedeciau vietoj..nu bet tikekimea viskas baigsis geruoju..
Whateve parašė:
Ne nevemiu bet visiška apatija maistui. Norisi nebent tik nesąmonių.
O idomu galima ateit pas gydytoja ir tiesiog paprašyt kad laseline pastatytų dėl v…
nežinau, gali pabandyti. Man lašelinės reikėjo, nes labai daug skysčiu paradau, tai reikėjo kuo skubiau atstatyti
šiaip man irgi neperlabiausiai norisi valgyti, kiek vat ir vyras klausinėjas ar kažko noriu, tai atsakymas dažniausiai būna ne
dabar tiesiog stengiuosi kasdien bent kelis vaisius suvalgyti, kad kazkiek sveikiau būtų, nes pastebėjau, kad mano skrandis iškart stoja jei pasidarau pvz sumuštiniu su dešra, tiesiog jos net nevirškina iškart pykina, tai stengiuosi jos vengti
kol man buvo labai bloga, tai vyras į parduotuvę lakstė kas antrą dieną ir vos ne iš eilės bandėm produktus kuriuos toleruotu mano skrandis
nors dabar ir pagerėjo, bet praktiškai labai stebiu nuo ko stoja skrandis, tai stengiuosi kuo lengviau maitintis
manau, kad valgymas, tai kaip ir gėrimas vandens, geriau bent porą kasnių maistingo maisto, nei nieko
Ramunele1213 parašė:
Sveikos, speju persileidimas pas mane prasdejo kraujavimas toks labai keistas rudas...Eisiu pas gine 2valanda... Bet vislciu jau mazai turiu... Tikiuos…
Labas nereikia prisigalvoti blogiausio su pirmu as ir kraujavau ir i ligonine ne karta vaziavau bet maziukui viskas gerai buvo. Pirmus 3 menesius buna taip. Laikykis viskas bus gerai😘
Ramunele1213 parašė:
Sveikos, speju persileidimas pas mane prasdejo kraujavimas toks labai keistas rudas...Eisiu pas gine 2valanda... Bet vislciu jau mazai turiu... Tikiuos…
Rudas kraujas nebūtinai persileidimas. Nestresuok. Koks kiekis? Skauda kažką?
saraj parašė:
Renkamės gegužiuku Mamytės 🙂
JUNGIUOSI IR AŠ I GEGUŽINUKU GRETAS
Ramunele1213 parašė:
Vajetau kaip liūdna. Laikykitės.
Sandra.L parašė:
Laba diena, jungiuosi ir aš į Jūsų bretas, mums dar tik 6 savaitės ir 3d. Kai gine tikrino 25 d. dar buvo tik puslyte. Mums antras mažylis jau, pirmasis nesenai atš…
Sveika prisijungus.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai