Mamadvieju parašė:
Nu bet tai kam mesti jei kelias dienas nebuvot :/ dar buvo taisyklėse parašyta, kad jeigu 2-3 sav nesitodysit tada ismes... O via va po kelių dienų... Seip tai man …
O kaip vadinasi grupė?
Mamadvieju parašė:
Nu bet tai kam mesti jei kelias dienas nebuvot :/ dar buvo taisyklėse parašyta, kad jeigu 2-3 sav nesitodysit tada ismes... O via va po kelių dienų... Seip tai man …
O kaip vadinasi grupė?
keiraa parašė:
O kaip vadinasi grupė?
Burburbuoleee parašė:
Man su asarojimu blogaias del visko bliaunu... o apsilankymas neblogai, sirdele plaka
pasiprasykit atgal i grupe, turetu priimt🤷♀️
As ir sujautrejus
uztenka tik pagalvot kazka ir jau asaros rieda, o sustot negaliu...
O kiek jums laiko, kiek rodo td ar daugiau?
as del sirdeles klausiu, kita savaite irgi eisiu bet bus tik 6 sav ir pora dienu, tai idomu ar realu, kad jau pamatysiu sirdele
Emmma parašė:
Jau senai pasiprašyta nepriima, o mūsų apsilankimas tik gegužės 7d. Oho kaip toli atrodo, bet gal kaip nors ta savaitėle, nežinojimas žudo
As 6 d, bet jau net spirgu, o dar visa savaite, kazkaip reikia islaukti...
LauraTu parašė:
Sveika. Mano sūneliui 1,7 m ir vis dar žindau. Tiesa, tas maitinimas jam labiau kaip nusiraminimas prieš miegą, tik taip užmiega. Bet šią savaitę pastebėjau, kad pi…
As aavo vaika atpratnu nuo paprasto pieno gerimo nakti ir vakare, tai supratau kad tai buvo labiau iprotis nei is tikruju jo reikejo
neduodu pieno gal jau kokias 5d, tai tik 2 naktis sunkiau buvo, o dabar ir miega visa nakti ir pieno nepraso
o kai gerdavo tai budinedavo kiekviena nakti
Doduda parašė:
As ir sujautrejusuztenka tik pagalvot kazka ir jau asaros rieda, o sustot negaliu...
![]()
Man siandien 6+2. Rode sirdele jau kai lygiai 6buvo /)
Burburbuoleee parašė:
Pavydziu tom kurios buvot jau pas ginekologe :)) as irgi noriu labai, atrodo letai slenka dienos iki to pirmadienio :))
Doduda parašė:
As ir sujautrejusuztenka tik pagalvot kazka ir jau asaros rieda, o sustot negaliu...
![]()
Aš, kai į pirmą vizitą ėjau, tai buvo 6+1 ir labai aiškiai matėsi plakanti širdelė ❤️
Mamadvieju parašė:
Gruodinukai 2020
As irgi pasiorasiau
Burburbuoleee parašė:
Aciu
tikiuosi ir as jau pamatysiu
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai