Renesmė parašė:
Jūs buvote 20-tos savaitės ultragarsui?![]()
Aš buvau 18-20 savaitės ultragarsui, bet privačiai, o kovo 30 turiu siuntimą vizitui į kauno klinikas
Renesmė parašė:
Jūs buvote 20-tos savaitės ultragarsui?![]()
Aš buvau 18-20 savaitės ultragarsui, bet privačiai, o kovo 30 turiu siuntimą vizitui į kauno klinikas
Justinėl parašė:
Privačiai kiek skambinau tai tik northway Vilniuje sutiko priimti neregistruotus naujus klientus
O kada turi vietų anksčiausiai? Taip, kiek skambinau, be gegužės niekas nepriims.
Aurelija1987 parašė:
As ir toki turiu, patenkinta.
Gerai girdisi? 😉
Sveikos. Aš ką tik iš klinikų. 19 sav, viskas super, patvirtino, kad damutė bus... Kauno klinikos visas nėštukes priima, ir kas nori penktadieni skambina į moterų konsultacija, Simonaviciute savaitei į priekį talonus duoda. Superine gydytoja. Sekantis vizitas 36 sav. Daba jau ramu, galima karantine būt 😊
IngaC parašė:
Sveikos. Aš ką tik iš klinikų. 19 sav, viskas super, patvirtino, kad damutė bus... Kauno klinikos visas nėštukes priima, ir kas nori penktadieni skambina į moterų k…
O kaip smagu mergaitė 🥰
O jau 36 savaitei registravotes?
IngaC parašė:
Sveikos. Aš ką tik iš klinikų. 19 sav, viskas super, patvirtino, kad damutė bus... Kauno klinikos visas nėštukes priima, ir kas nori penktadieni skambina į moterų k…
Kaip Jums faina, kad ramiai galite būti
IngaC parašė:
Džiaugiuosi už jus!
Bet turbūt priima tik su siuntimu Klinikos? Aš turiu siuntimą į Kauno klinikinę ligoninę, ten dar neaišku ar priims
DaivAda parašė:
Mamytės, need help! Herpis išdygo virš lūpos, tepaliuką tik ryt mama nupirks. Gal kuo namų priemonėmis patepti? Norisi iki echo 24 dieną užgydyti![]()
Aš galiu tik iš asmeninės patirties pasakyti ką dedu tai kiaušini kai iškuli viduje lukšto lieka balta plevelė tai dedu ja kol ja sutraukia iki tokio kieto kieto pavidalo. Tada nuplauni. Bet čia padeda man tai. O kas kitoms tikrai nežinau
DaivAda parašė:
Mamytės, need help! Herpis išdygo virš lūpos, tepaliuką tik ryt mama nupirks. Gal kuo namų priemonėmis patepti? Norisi iki echo 24 dieną užgydyti![]()
Arbatmedis,česnakas.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai