almuteee parašė:
Taip, as Pfizer jau 2k. gavusi. Jokiu salutiniu reiskiniu.
Buvau radus oficialu dok, kad LT akuseriu draugija rekomenduoja nesciosioms ir zin…
Aciu. Moderna siandien pasiskiepinau.
almuteee parašė:
Taip, as Pfizer jau 2k. gavusi. Jokiu salutiniu reiskiniu.
Buvau radus oficialu dok, kad LT akuseriu draugija rekomenduoja nesciosioms ir zin…
Aciu. Moderna siandien pasiskiepinau.
vaivaidusia parašė:
Kas dėl pėdučių, tai mūsiškis irgi vis dar kartais pirštus suriečia, tai, tom retom gulėjimo akimirkom vis bandom jam dėti pilną pėdą, kad paviršių pajustų, žaidžia…
Darom tuos tuk tuk ir masazuoju pedutes, kad pirstukus istiestu, bet tik bandau pastatyti, kad remtusi pedutem uzsiriecia viskas ir kojos kyla 🤦🏻♀️
Kanele parašė:
Dar patariu tupdyti vaiką. Taip pat pajaučia savo svorį visa pėda o karyais ir stotis bando nes tupėt nenorine mano "išmislas", kinezė rodė
Reikes pabandyti, aciu. Rytoj konsultacija turim, idomu ka pasakys, nes ir baseine jai vis reikia priminti, kad su kojomis dirbtu.
amberiukas parašė:
Sveikos, ar jusu vaikai stojasi ant kojyciu? Ar isstovi? Man jau stogas nuciuos, aisku gal pati prisigalvoju ir ieskau ligu... Kita savaite jau 9 menesiai, o neslia…
Pas mus 9men ir 2sav. Šliaužia tik viena pusė, nerapoja, sėdim bet pats ne atsisėda. Nesistoja bet bando, nesigauna per silpnos rankytės. Lankom manksteles. Tai rezultatas tikrai matosi, bet mūsų mažylis truputi ir tinginiukas. Bet kineziterapeutas sakė viskas pataisoma ir pasivisim kitus 😀
P. S šiandien kaip tik pirma kart atsisėdo pats net nemačiau kaip tik nusisukau minutei atsisuku o jis jau sėdi 😀
Kanele parašė:
Dar patariu tupdyti vaiką. Taip pat pajaučia savo svorį visa pėda o karyais ir stotis bando nes tupėt nenorine mano "išmislas", kinezė rodė
O kaip patupdyti vaiką? Manoji tai kojytės taip itempus, kad neina sulenkti, neįsivaizduoju kaip tai padaryti 🙈
debesujura parašė:
Mes nuo pirmadienio su temperatūra buvom, o šiandien naktį jau nebekilo ir išbėrė. Tai tikrai tridiene čia mus užpuolus buvo 😣
O mums po paros laiko su 39,5 tiesiog numušus daugiau nebepakilo. Bet su pilvu vakar klykė kokią valandą prieš miegą, šiandien klykė bet mažiau. Pirmą kartą pietų išvis kategoriškai atsisakė. Bet geria daug vandens, pieno. Pati panelė linksma, nu tai manau turi praeiti šitie bajeriai.
Gerai, kad tridienė, jums jau irgi tuoj baigsis
Mamyciuke123 parašė:
O kaip patupdyti vaiką? Manoji tai kojytės taip itempus, kad neina sulenkti, neįsivaizduoju kaip tai padaryti 🙈
Amm gal per pakinkius bandykit švelniai lenkti. Man tai atsimenu patupdyt pavykdavo, bet kojos greitai išsitiesdavo. Čia foto iš egzorcizmo su kineze

debesujura parašė:
Nebijokite, gyvūnai labai prisitaiko prie vaikų 😊 aišku nereikia leisti per daug ir vaikams. Turėjome katę, atidavė mums kai susilaukė vaikelio, bijojo, kad nedrask…
Pritariu, pas mus namie trys šunys ir katė. Tai katė ta, kuri nesikuklina kai nepatinka kas, bet su mažąja ji šilkinė. Visada šalia, ausis uodegą kramto dukrytė, plaukus peša, o ji guli murkia. Tai dabar ją vadina "mama kate" 😁 Šunys vienas vilkšunis, kita iš prieglaudos su medžioklės instinktu stipriu, tai vilkšuniui i burną sulįsti gali, o medžioklinė niurkoma nesileidžia, pasitraukia, bet visada šalia, globoja. Na ir kinų kuoduotasis, tai jam vaikystės trauma nes mažą sūnėnas nutampė 😁 tai jis laikosi atstumo. Bet gyvūnai tikrai jaučia tuos mažus žmogučius, saugo kaip savo.
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai