Romanete parašė:
Mane irgi pykina pastoviai, atradau buda kuris kazkiek apmazino tokia savijauta. Folio rugsti pradejau gerti einant miegoti. Man padejo... Antra savaite kaip pykini…
Pries pat miega ant apytuscio skrandzio? Aciu, reikes pabandyti
Romanete parašė:
Mane irgi pykina pastoviai, atradau buda kuris kazkiek apmazino tokia savijauta. Folio rugsti pradejau gerti einant miegoti. Man padejo... Antra savaite kaip pykini…
Pries pat miega ant apytuscio skrandzio? Aciu, reikes pabandyti
Rostitute parašė:
Grinai, sustojo.. Man net verkt noris pagalvojus, kad ryt vel i darba ir greiciausiai vel taip pat jausiuos, teks greit virsininkei pasakyt, kad laukiuos, nes neben…
Aš savo darbdaviui pasakiau jau 5savaite kad laukiausiausi. Nes tai šaldytuve, tai šaldikli dirbt. Ir dar fizinis darbas nera gerai. Tai kuo greiciau pasakysit tuo geriau
EgluteB parašė:
Aš savo darbdaviui pasakiau jau 5savaite kad laukiausiausi. Nes tai šaldytuve, tai šaldikli dirbt. Ir dar fizinis darbas nera gerai. Tai kuo greiciau pasakysit tuo …
Ketvirtadieni eisiu pas daktare, tai penktadieni pasakysiu 😊
Urteurte parašė:
Man vakarais uzeina pykinimas, retai kada rytais, bet nevemiu. Bet visas dienas toks slykstulys ziurint i maista, atrodo alkana, bet viskas slykstu ir nezinau ka de…
ma lygiai taip pat
valgyt ir norisi ir nesinori nes bloga. Visą dieną norisi guleti ir nejudėti. Jau sakau greičiau ta 12-ta savaitę ir viskas praeis, nes pabodo jau tokia būsena, pati ant savęs pykstu
Rostitute parašė:
Nu reikia tiketis, kad pageres savijauta, mano drauge pirmam trimestre isvaziavo i kelione, tai sake buvo katastrofa.. Nu bet antram dazniausiai pagereja, tai reiki…
Kiek kas man pasakojo, antras trimestras būna gana lengvas, tai ir keliaut geriausia per jį. Nes pirmam šiaip bloga ir dar nėštumas tik pradžia, tai visko gali būt, o trečiam šiaip su pilvu jau sunku, plius dėl priešlaikinio baiminamasi. Tai antras trimestras duoda šiek tiek atsikvėpt
EgluteB parašė:
Aš savo darbdaviui pasakiau jau 5savaite kad laukiausiausi. Nes tai šaldytuve, tai šaldikli dirbt. Ir dar fizinis darbas nera gerai. Tai kuo greiciau pasakysit tuo …
Aš ir jau noriu pasakyt darbe, bet vis kaupiuosi 😖 manau nelb jiems patiks
Ivvonea parašė:
Aš ir jau noriu pasakyt darbe, bet vis kaupiuosi 😖 manau nelb jiems patiks
As irgi galvoju, kada geriausia pasakyti. Kaip manot? Pas mane fizinio darbo nera, tai kol kas nesakau.
EgluteB parašė:
Ka daryt merginos, belenkokia sloga ir labai silpnai jauciuosi. Kaip issigelbeti is tos nedoros slogos? 😡😐😪
As alergiska paracetamoliui, tai niekad negerdavau vaistu nuo persalimo, mano vienintelis vaistas arbata su medum ir citrina 😊
Laiiin parašė:
As irgi galvoju, kada geriausia pasakyti. Kaip manot? Pas mane fizinio darbo nera, tai kol kas nesakau.
Pas mane fizinio darbo nera. Bet darbas parom. O nesakau, nes pasakius labai greit kalbos ispilo ir kai persileidau, buvo labai nejauku visien aiskinti, kad ne nescia.. Tad dabar lauksiu bent 12 sav kad praeitu.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai