Vittt parašė:
Viskas puikiai, normos ribose ;)
Va va, gimdymas tik gelytes...
Vittt parašė:
Viskas puikiai, normos ribose ;)
Va va, gimdymas tik gelytes...
Cherry. parašė:
Bet man visada kilo klausimas, kaip moterys jus pasiryztat gimdyti antra ir trecia, ir dar kazkelinta karta, jei taip skauda, kaip visos sako? Tai matyt nera toks n…
Nenorejau net pagalvot kokius 5 metus, man tikrai baisus gimdymas buvo, gal del to, kad naturali veikla nevyko, 2 sav vaiksciojau su 2cm prasiverusiu kakleliu ir 8 d pernesiojime nusprende skatinti gimdyma. Man saremiai dar dar, bet pats isstumimas ir po 13 metu siauba kelia. Sikart tik apie epidura galvoju, nes tiek kankintis tikrai neverta. Bet kiekvienos patirtis individuali, kitoms gimdymas visiskai nebaisus, pagimdo per 3 val be jokiu plysimu ir kirpimu 😊
Bundzule parašė:
O kai dato cp, kai gimsta vaikelis, duoda mamai ar ne?
Kai kuriose ligoninėse duoda. Man po extra cp vaiką išnešė stebėjimui ir atnešė po valandos
Bundzule parašė:
O kai dato cp, kai gimsta vaikelis, duoda mamai ar ne?
Man padejo ant krutines suvyniota gal 1 minutei. Man buvo labai nutirpusios rankos nuo nuskausminimo, tai negalejau nei palaikyt vaiko, nei paliest, maciau tik du pirstelius ir zanduka tarp vystyklo, veliau vyras nuotrauka parode 😊 Kadangi buvo naktis (cp dare 23 val), tai vyra isvare namo, o dukryte buvo naujagimiu skyriuj iki pat ryto.
Rozy parašė:
Bent jau man davė🙂 kol mane tvarkė (valė gimda ir siuvo) vaikuti buvo padėję ant krūtinės. Tada išnešė jį visom procedūroms pasverti pamatuoti nuprausti... Bet tuo …
Oho kaip jums fainiai, palyginus su mano patirtim 😊
Bundzule parašė:
Mamos, ar jums klauso vaikycio sirdeles su aparatu?
Mane priziuri seimos daktare klause vaiko tonu kai buvau 21 ir 26 savaite nors sake abejoju ar girdesiu ka. 21 savaite nebuvo tokia tikra ar girdi ar ne, bet 26 tai sako nu tikrai girdziu
Ramunyte1990 parašė:
Taip![]()
Neimkart nekkause 🤔
Cherry. parašė:
Bet man visada kilo klausimas, kaip moterys jus pasiryztat gimdyti antra ir trecia, ir dar kazkelinta karta, jei taip skauda, kaip visos sako? Tai matyt nera toks n…
Aš gimdysiu trečią mažiuką, negaliu sakyti, kad labai prisiiankinau, abu pirmus pasigimdziau per pora valandų. Aišku atomazga labai skausminga, bet kai paimi ir priglaudė ta katik gimusi žmogui, atrodo viskas pasimiršta.
100 ir daugiau metų moterys gimdo ir be nuskausminamuju, ir karo laikais ir maro, bet taip gamtos sutverta, kad moteris tampa mama geba išnešioti savo vaiką ir dar ji pagimdyti, tai čia viskas yra natūralu, kad yra skausmas ir panašiai tai reiškia, kad viskas gerai🤗😍.
Mažiau streso gimdant, tai pasimiršta tikrai, todėl nejučia atgimsta noras antram vaikučiui 😍.
Svarbu sveiki abu mama ir vaikelis❤️😍
Ieva_Vi parašė:
Merginos, jeigu turite bamboje auskariuką nuo kelintos savaitės planuojate išsiimti?
Aš dar nešioju 🤔 visiškai netrugdo kolkas 🤔 kol netrugdys, tol neimsiu, tik per gimdymą išsiimsiu
Nepasimetusi parašė:
Man padejo ant krutines suvyniota gal 1 minutei. Man buvo labai nutirpusios rankos nuo nuskausminimo, tai negalejau nei palaikyt vaiko, nei paliest, maciau tik du p…
Man c.p ir gi naktį darė 01:00 bet ta ligoninė labai už natūralų gimdymą ir maitinimą, tai gal todėl ir davė vaikutį pas save reanimacijoje turėti kartu 🤷♀️ šiaip sunku buvo atsigaudineti iš po pjūvio ir po nejautros ir dar vaiką su savim turėti, bet bent rami jaučiausi jį turėdama šalia ir nekilo jokių blogų minčių kaip ten tas mano vaikutis vienas
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai