Ger2 parašė:
Kokioje saly cia? Idomu kaip ten atstato😀
Manau dirbama su dubens dungnu. Lietuvoje yra bent kelios kinezeterapeutės, kurios labai daug info insta/fb viešina apie dubens dugną prieš gimdymą ir po.
Ger2 parašė:
Manau dirbama su dubens dungnu. Lietuvoje yra bent kelios kinezeterapeutės, kurios labai daug info insta/fb viešina apie dubens dugną prieš gimdymą ir po.
Ger2 parašė:
Belgijoj gavau siuntima i post partum kineziterapija. Ir sake butinai eiti, nes neatstacius raumenu gresia slapimo nelaikymas ateityje, tustinimosi problemos. Atstatymas vyksta mankstomis, kine rodo kaip taisyklingai sutraukti raumenis ir tt. Zodziu darais sporta vidiniams raumenims.
Bertukou parašė:
Gal galit pasidalinti kas tokios?
Merginos, nesuprantu kaip atskirti augimo šuolius. Šiandien valgyti prašosi kas valandą, pavalgo 15 minučių lyg ir spjauna lauk krūtį, bet nori dar, makaluojasi zirzia. Atrodo, kad pieno trūkumas..
Čia gali būti augimo šuolis? Mums dabar 5 savaites ir 6 dienos.
Nes jau pradeda atrodyti, kad pieno negauna 🙄
BlingBling parašė:
O vyro mama jau sako tai gal misinuka? Blyn...
Negaliu kaip mane tie tau pieno trūksta nervina pasakymai, ypač iš anytų,
Vaikelis kiek užsisako tiek pasigamina pienuko, karšta daugiau gal ir mažas nori pagerti, gal prasta nuotaika nori pasiraminti prie papo..
Taip susinervinau net paskaičius, nes vakar irgo anytai sakau neramus vaikas, nemiegojo diena ir jinai kad kukuos gal pieno trūksta, sakau ne šnekėkit jei nežinot nieko ir padėjau ragelį,
Tai va, jeigu sysius surenkat tai nieko netrūksta ir jei augat po truputį.
xvxixkxa parašė:
Vaikelis kiek užsisako tiek pasigamina pienuko, karšta daugiau gal ir mažas nori p…
Augt tai augam, sysiot sysiojam, čia šiandien atsirado tas reiklumas papui, tai kai taip lepteli ir nusvyra rankos. Žinau, kad mišinys nepadės, kad kiek reikia pienuko tiek užsisako, bet vistiek 🙄 toks matyt emocinis, kad kažkas negerai 🙈 žodžiu..
BlingBling parašė:
Augt tai augam, sysiot sysiojam, čia šiandien atsirado tas reiklumas papui, tai kai taip lepteli ir nusvyra rankos. Žinau, kad mišinys nepadės, kad kiek reikia pien…
Įsijunkit TV, komediją..ir lai mažylis mėgaujasi mamytės dėmesiui.. juk jie užauks..ir to Nebebus.. visokių dienų būna, visokių ir reikia..
Mano Mažylis šiandien pradėjo krykštauti, tad užsimiršo, kad naktį keltis teko 3 kartus.. ir kad vakar kabojo ant papulio..
O man kai pasako apie papildomą mišinuką-atsakau"aha arba gerai" ir toliau darau kaip man reikia..
xvxixkxa parašė:
Vaikelis kiek užsisako tiek pasigamina pienuko, karšta daugiau gal ir mažas nori p…
Pas mane tas pats ta pati ciulba 🤣🙈
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai