Ermelita parašė:
Sveikos,ar duodat kleckams baklažano?
Aš bandžiau, bet maniškis nevalgė...
Ermelita parašė:
Sveikos,ar duodat kleckams baklažano?
Kačiukaitė parašė:
Vieną davėt ar su kažkuo galima miksuoti?
Nuo kada pradedat įvedinėti vakarienę? Ir ką duodat?
Pvz. aš primaitint pradėjau nuo 5 mėnesių, dabar ryte valgo 100 g. avižų/grikių košelės su vaisių tyrele, pietums daržovienė + 3 diena įmaišau triušienos, suvalgo 140-170 g. Dar gauna mp. Ar man duoti ir vakarienei kažką, ar dar pratinti ilgiau prie mėsytės?
Labas vakaras mamyte. Ieskau patarimu kaip geriau padaryti. Sausio menesi grisiu I darba 3 dienoms nuo18val iki 22val mazoji liks su teciu, bandysiu jau padeti kaupti pieno atsargas.. Bet jei ne pavyks su nusitraukinejimu noriu turret plana B, misini tik vakarui pries uzmiegant. Klausimas ar 9menesiu vaikiuj galima duoti misini ant kurio raso 12men? (ieskau augaliniu pagrindu misinuku) visaip galvoju Jo isvengti bet nezinau kaip bus
Zybse parašė:
Pvz. aš primaitint pradėjau nuo 5 mėnesių, dabar ryte valgo 100 g. avižų/grikių ko…
As vaisiu tyrele duodu kaip uzkanduka
Zybse parašė:
Pvz. aš primaitint pradėjau nuo 5 mėnesių, dabar ryte valgo 100 g. avižų/grikių ko…
Mes valgom tris kartus, mums 7 mėn. ir beveik 2 sav.
Ryte: cukinija+kriaušė/obuolys+slyva + PM, kartais dar kokią uogą įmetu
Pietūs: daržovės su triušiena, kartais pora daržovių sumaišau
Vakarienė: daržovės+grūdiniai+aliejus+PM
Prieš miegą: PM
Jeigu suvalgo jau pakankamai mėsos, bandykit pieną nuimti, nes mėsytė ir pienas nelabai geras derinys.
Kačiukaitė parašė:
Miksavau su brokokiu ir morka
AisteD parašė:
Mes valgom tris kartus, mums 7 mėn. ir beveik 2 sav.
Ryte: cukinija+kriaušė/obuolys+slyva + PM, kartais dar kokią uogą įmetu
Po pietų mp gauna praėjus bent valandai. O kokį kiekį mėsos duodat? Aš triušienos mėsą sušaldžiusi maždaug 30 g. kukuliais, kuriuos garinu su daržovėmis, aišku daržovienės gaunasi daugiau nei ji suvalgo, tai ir mėsos tokio kiekio dar nesuvalgo, nes lieka košytės.
Zybse parašė:
O kaip jūs pamatuojate kiek ml duodate košės?
vavava parašė:
O kaip jūs pamatuojate kiek ml duodate košės?
Maisto svarstykles, jos pardoskese papigiai visai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai