2022.09.01 22:51 (prieš 3 m.)
kleona parašė:
Kvailas klausimas, bet Merginos, ar pasikeitė nosies valymo rutina? Nes kai buvo leliukas issiurbinejau, dabar lyg ir nėra reikalo. Atrodo nesikaupia snargliukai ir…
Niekad nevaliau ir dabar nevalau. Traukiau snargliukus tik kai turėjo slogos ir tai tik kai girdėjosi, kad prisikaupė. Tai dienoj vos kelis kartus ir taip kelias dienas ir tiek.
Gintarees parašė:
Nesusidelioju kazkaip mitybos grafiko 🤔
7val -mp;
Mes valgom pagrinde taip : 9h ryto grūdinė košė, 12h tyrelė ar koks kitas užkandis, 15h daržovės ir mėsa, apie 18.30h košė ir 20.30h pienas ir miegot. Ryte keliasi apie 8h. Naktį pm gauna 1-2 kartus. Priklauso nuo nakties
bet noriu naktimis pereiti prie arbatos ar vandens. Nes dabar ji jo geria ne iš alkio, o nusiraminimuj
saulegraza9 parašė:
Mamos, o kaip jūs ruošiate maistą kūdikiams? Realiai valgo tik pirktą mėsos ruošinį mūsų mergina, o namuose išgarintos ir trintos mėsos ne. Panašiai su daržovėm. Pi…
Mano kaip tik pirktinių nenori. Viską darau pati
o jūs gal pabandykit kiek pagardinti košes, gal tai padės. Aš daržoves verdu, ne garinu ir kai smulkinu, palieku kiek vandens kuriame virė daržovės, na o tada į avent bulet ir sumalu. Košės skanios net man
jei pagardinčiau, tai drasiai ir pati valgyt galėčiau... be ja mėsą ne daug bet pamarinuoju druska jau nuo šios savaites.
Gintarees parašė:
Jos nebepraso diena pienuko.
Aisku kartais pati duodu kai bunu isvykus kir ar nespeju pagaminti ko 🤔☺️
Manoji pati pm neprašo, bent dieną. Bet jeigu paimu ant rankų ir dedu prie nuogos krūtinės sedėdama, iš kart žiojasi
naktį jeigu pyksta arba neužmiega, tada taip pat duodu pieno, tada labai greit nutimsta ir užmiega