DJ30 parašė:
Po valandos toks🙂 pagal skaičiavimus 5 neštumo savaitė.Bijau džiaugtis.Nes prieš pirmagimi turėjau negimdini
Viskas bus gerai
DJ30 parašė:
Po valandos toks🙂 pagal skaičiavimus 5 neštumo savaitė.Bijau džiaugtis.Nes prieš pirmagimi turėjau negimdini
Viskas bus gerai
Ina. parašė:
Sveikinimai, linkiu stipraus žirniuko, tikėkit viskas bus gerai![]()
Aš ir tikiuosi❤.Labai lauktas ir tikiuosi pasisekė antra karta❤.Neskubėsiu echoskopui,nes bijau vėl pamatyti negimdinio😔.Užsiregistruosiu pas gine pirma.
Mažutė 2 parašė:
Viskas bus gerai
Tikiuosi.❤Labai laukėm antro mažučio.Po pirmagimio 1,6 mėn kažkur vėl bandėm tai antras užkibimas po praeito mėnesio ir tikiuosi šis sekmingas🥰
Ina. parašė:
Sveikinimai, linkiu stipraus žirniuko, tikėkit viskas bus gerai![]()
Tikiu🙂.Kitaip nebūtume vėl bande.Bet didelis noras sulaukti mažiuko nugalėjo.Laikau kumštukus,kad jau pavyko🙂
NeriDona parašė:
Na patvirtino. Dar labai anksti. Matosi tik puslelė
Antras vizitas kovo 27d.;)
Ką dar pasakė? Ejai privačiai?
Sveikos. Sveikinimai naujai prisijungusioms! 🤗Man pati nėštumo pradžia. Silpnas pykinimas, silpnas ir krūtinės skausmas, tačiau virškinimas sutrikęs, dažnai raugoti norisi, labai pilvas išsiputęs.. Atrodo sprogsiu tuoj, net skauda, pamaudžia abu šonus. Bijau, kad nebūtų vėl netektis.. Ar kuriai yra panašiai? Pas daktarą kitą antradienį. Gyvenu Norvegijoje, jie čia rimtai nežiūri ir nesiema jokių veiksmų iki 12 sav😟
Guesss_ parašė:
Ką dar pasakė? Ejai privačiai?
Kadangi pažystama ginė, tai labai atsakingai pažiūrėjo, rado. Taip sunkiai dar matosi vos vos vos. Sakė gimdos dugne. Tai viskas ok.
Hcg mažiukas 70. Penktadienį kartosiu. Pasidariau ir progesteroną laukiu ats. ;)
Pilva maudžia kaip prieš mm, net labiau. Tbet viskas normalu.
NeriDona parašė:
Kadangi pažystama ginė, tai labai atsakingai pažiūrėjo, rado. Taip sunkiai dar matosi vos vos vos. Sakė gimdos dugne. Tai viskas ok.
Pagal mm šnd 4sav.
O pagal ov 2sav. kuria gaudžiau testuku ir pagavau. 15d.
Dota2021 parašė:
Sveikos. Sveikinimai naujai prisijungusioms! 🤗Man pati nėštumo pradžia. Silpnas pykinimas, silpnas ir krūtinės skausmas, tačiau virškinimas sutrikęs, dažnai raugoti…
Pas mane panašiai😉.Pilvukas išpūstas,krūtinė jautri.Truputi pykina,bet apetitas yra.🙂Viskas bus gerai.Aš ir turėjau netekčių.Ilgai laukėm pirmo ir antro ilgokai,bet tikėkimes,pavyko🥰.P.S skaudena ir man kaip per mmm arba šonus🙂
DJ30 parašė:
Pas mane panašiai😉.Pilvukas išpūstas,krūtinė jautri.Truputi pykina,bet apetitas yra.🙂
Tai ir blogiausia, kad ir pas mane apetitas nedingęs, bet tai tik pagilina problemą 🙈 😃 kaip tvarkotės su šiuo reikalu?
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai