Sim00na parašė:
Vau, kokia kaina, aš ir su pirmu nėštumu buvau privačuam scan'ui ir dabar eisiu. Prieš 2 metus mokėjau £50, o dabar kainuos £60. Gal reikėtų kitos klinikos paieškot…
Kur jus tirkrijotes?
Sim00na parašė:
Vau, kokia kaina, aš ir su pirmu nėštumu buvau privačuam scan'ui ir dabar eisiu. Prieš 2 metus mokėjau £50, o dabar kainuos £60. Gal reikėtų kitos klinikos paieškot…
Kur jus tirkrijotes?
gabriel2adris parašė:
Kur jus tirkrijotes?![]()
Aš Liverpool gyvenu tai klinika vadinasi Window to the Womb
Anita31 parašė:
Aš sekantį vizitą turiu vėl už savaitės 03.30, kol perkopsim sunkųjį periodą, t. y. 12 sav., ginekologė sakė stebės intensyviau![]()
Labai faina...as gyvenu Norvegijoje, tai cia 12 savaite tik pirma karta apskritai priims apziurai..jiems iki tol tu dar nesilauki, nes juk "visko gali nutikti".. as noriu ir genetiniu tyrimu, nes pirmas nestumas, o esu 36 metu. Lietuvoje nuo 35 daro, o cia nuo 38. Zodziu stengiuosi be panikos, bet nervina toks aplaidumas. Del karantinu ir i lt negaliu grizti pasitikrinti pas normalius daktarus..
Liuke parašė:
Sveikos! Labai džiaugiuosi, kad galiu jungtis prie Jūsų☺️ Aš čia su tokiu klausimėliu. Laukiuosi jau 6sav, iš aplinkinių nėštukių sulaukiu vis daugiau stūmimo daryt…
Užsiregistruoti pas gydytoją ir ramiai laukti vizito. Aš dar nebuvau, man jau beveik 9 savaitės. Nė su vienu neskubėjau
Man net noris vėliau, kai daugiau visko pamatytų. Aišku, man iki šiol viskas buvo sklandžiai, labai tikiuosi, kad taip bus ir su trečiuoju...
Pirmas nėštumo savaites buvo toks begalinis alkio jausmas. Atrodo, pavalgiau, o valgyt noriu. Paskui pasidarė atvirkščiai - pavalgau ir tokia pilna jaučiuosi, nei miegot, nei judėt, atrodo spaudžia skrandį, stovi ten maistas, nieks nedirba... Aišku, buvau pradėjus valgyt bulvinius patiekalus, tai gal dėl to (cepelinai, bulviniai blynai - labai norisi). Dabar apsiraminau su tuo, gana
Smilge36 parašė:
Labai faina...as gyvenu Norvegijoje, tai cia 12 savaite tik pirma karta apskritai priims apziurai..jiems iki tol tu dar nesilauki, nes juk "visko gali nutikti".. as…
Na jo Norvegijoj sunku su daktarais.. as irgi pas gydytoja buvau man buvo 6+3 tai sako ateik kai bus apie 12 sav.. tada sake prades krauja imti ir siusti echoskopui..
Ugnine30 parašė:
Gavau 2 laiskus vienas 9 sav. Tai krauja ims ir slapima matuos ugi svori o kitam laiske raso pirmas skanas 13 sav kai bus cia balandzio gale. Tai jums irgi tokius t…
Neatsiunte mano gp sake turi pati ieskotis midwife nes mes neskirem tai I ligonine paskambinau tada uzrase ir paskyre valanda o privaciai kai isgirdau tokia kaina galvojau gal visgi ne
DeeDee28 parašė:
Laba visomsPirmas nėštumas, klausimų milijonas...
Planuoju artimiausiu metu eiti pas gydytoją ir pasimečiau - pirmiausiai reikėtų kreiptis į šeimos gydytoją …
Sveikinimai ! Reiktų kreiptis į ginekologę
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai