2022.07.23 09:55 (prieš 4 m.)
Spurguspurga parašė:
Vaistininkas vaistinej taip ir pasake ,bet poto cia tevu darze paskaiciau , kad gydytojai skiria ir net metu neturintiems pagal situacija? Vaistinej vyrui pasake , …
Aš esu vaistininkė ir pati dar iki metų esant daviau enterolį. Jei gydytojai skiria vadinasi žino praktikoje . Ten yra mieliagrybis, tam tikra rūšis gerųjų bakterijų stabdanti viduriavimą. Viena pakiuką tikrai per dieną galima. Informaciniame lapelyje nurodytas amžius, nes tiesiog su jaunesniais nebuvo atlikti klinikiniai tyrimai. Ir taip kaip sako tokiems mažiems nieko nėra, taip, nėra, nes neatlieka tyrimų. Ir rehidronas taip pat tinka tokio amžiaus, nes yra lentelės pagal kg paskaičiuoti kiek paruošti ar kiek suduoti per parą reiktų. Tačiau suaugę nelabai noriai geria tai ir mažiems sunku įsiūlyti. Catidral tikrai tinka ten yra preparatas ir viduriavimą stabdantys, panašus į smectą ir elektrolitai atstatantys skysčius.
Enterolį mums tiek šeimos skyrusi buvo tiek gastro gydytojos buvau perklaususi tokiais atvejais ką naudoti, tai taip pat paminėjo. O ilgesniam laikui sutvarkyti žarnyną įprastos gerosios bakterijos , lašiukai.