Svbu parašė:
Taip bananus megstam. 🤔 Hmn gali buti nuo ju.
Jusisliu zvakuciu nezinau, bet yra lax forte baby.. zolines ir visai vaikeliui pagelbeja. Mano vaikiniui labai labai kieteja viduriai nuo pat kudikelio. Tai jau ismeginta daugybe dalyku.
Svbu parašė:
Jusisliu zvakuciu nezinau, bet yra lax forte baby.. zolines ir visai vaikeliui pagelbeja. Mano vaikiniui labai labai kieteja viduriai nuo pat kudikelio. Tai jau ismeginta daugybe dalyku.
kristurnik parašė:
6.900 kg sveria 6.5 men.ir ūgis 64cm šiai dienai. Tai tikrai panašios 😁 gydytoja dar pasakė, kad paskubejau su 2iem kartais primaitinimu. Tipo būtų dar užtekę 1o ka…
Tik lengviau jums leliukus nesiot 😁 mano vyras jau 10020g tai ilgiau pasokinejus (megsta ale solinet kai laikau uz pazastukiu) jau jauciu lad turiu rankas ir nugara 😂
Ano-mis parašė:
Tik lengviau jums leliukus nesiot 😁 mano vyras jau 10020g tai ilgiau pasokinejus (megsta ale solinet kai laikau uz pazastukiu) jau jauciu lad turiu rankas ir nugara…
Patikėkit, mums ir 6kg jau sunku buvo 🤣 o db ir 7kg
visi kas panesioja pradeda dejuot "kokia sunki, pavargau" 😁🤣 teko pora valandu palaikyt rankose, tai 2 dienas rankos nejaučiau 🙈
Mes irgi jau pradėjome primaitinimą apie 10 dienų🥰. Kol kas nors ir nepatinka kai kurie skoniai, pasitaiko, bet vistiek pati ziojasi ir vistiek valgo ir pati net ima už šaukštelio savarankiškai valgyti 😄Pabandėme moliūgo, cukinijos, brokolio ir morkų tyrelių.tai nuo morkų tyreles be proto pute viduriukus... Ryte pusryčiams pradejau duoti pora mažų saukstuku pagarintu vaisių (banano, obuoliuko arba kriaušės). Nors dar gauna nemažai MP, po pietų maisto duodu šiek tiek virinto vandenuko atsigerti nes laaabai bijau to viduriu užkietėjimo. Jau dabar išmatos tokios kietesnės tyreles formos pasidariusios, man neįprasta, nes visus 6men buvau ipratusi prie skysto 💩 o tai koks kakutis bus kai košes ir mėsą ivesiu??? Tos kurių vaikučiai jau nuo anksčiau valgo įvairų maistą, kietai gal jau kakoja nuo tų visu košių ??😱
Beje galiu parekomenduoti programėle - Laimingas pilvukas, ten surašytos daržovės vaisiai pagal savybės, tai gal kuriai pravers 👍🙂
Sveikos mamytės, atlieku tyrimą moksliniam darbui, todėl jeigu esate susidūrusios su vaikų atopiniu dermatitu, gal galite atsakyti į anoniminę anketą, labai padėtumėte!🙏😊
https://apklausa.lt/f/tevu-auginanciu-atopiniu-dermatitu-serganti-vaika-informuotumas-apie-liga-w6w2p9n.fullpage
Jetus neauprantu kada mano ponia valgis košes ne saldžias?bulvė morkytė ir mėsytė neišsižioja,užpilamoms košėms turiu gardinti tyrele kitaip neišsižioja.Juk ji pradėjo ragauti ne nuo saldžių tyrelių ar košių,daviau visokias daržovines lyg ir tiko pora sav paskui užčiaupė lūpas ir vsio
tai dabar duodu tik saldžias kaip aš sakau,garinau batatą su obuoliu calgė net ausys linko,bet ji ne po daug suvalgo
vakarinę užpilamą košę taip pat gardinu tyrele,o vakarinę tyrelę(kuri man asmeniškai nei saldi nei skani)valgo kuo puikiausia
Svbu parašė:
Nebutinai, mano atlaisvina bananas🤗
VAsta parašė:
Jetus neauprantu kada mano ponia valgis košes ne saldžias?bulvė morkytė ir mėsytė neišsižioja,užpilamoms košėms turiu gardinti tyrele kitaip neišsižioja.Juk ji prad…
Bandet avokada?
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai