mamairma parašė:
Sveikinimai![]()
Aciu
mamairma parašė:
Sveikinimai![]()
Aciu
Pyragėlis parašė:
Na va as po gliukozes tyrimo, 😪 išgeriau viskas buvo gerai. Bet va tie skaiciai po🤯 ohoho. 🙈😳1tyrimas =5. 2tyrimas=10,3. 3tyrimas 8,3. BAISU!! kaip jums mielosios…
Man buvo 5.1/ 8.5/ 5.6. Sake kad viskas gerai.
mmonita7 parašė:
Man buvo 5.1/ 8.5/ 5.6. Sake kad viskas gerai.
Man pirmas 5.15 visi kiti gerai..tai siunčia pas endokrinologą
siroma parašė:
Man pirmas 5.15 visi kiti gerai..tai siunčia pas endokrinologą
Mano pirmas buvo 5.4, liepė laikytis dietos, po ginekologės (einu pirmadienį) iš karto pas endokrinoligą. Kitų skaičių net nesakė. Tik nesuprantu, kaip laikytis dietos jei neaišku, nuo ko kyla cukrus jei kol kas nematuoju. Jums irgi liepė laikytis dietos?
skarota555 parašė:
Mano pirmas buvo 5.4, liepė laikytis dietos, po ginekologės (einu pirmadienį) iš karto pas endokrinoligą. Kitų skaičių net nesakė. Tik nesuprantu, kaip laikytis die…
Neliepė..Sakė endokrinologas viską paaiškint.Tas ir yra,kad reikia tada matuot cukrų ir stebėt nuo ko jis kyla..Ko privengt.
Tai valgau įprastai,stengiuosi nepiknaudžiaut saldumynais ir tiek.
siroma parašė:
Neliepė..Sakė endokrinologas viską paaiškint.Tas ir yra,kad reikia tada matuot cukrų ir stebėt nuo ko jis kyla..Ko privengt.
Jau kelinta kart matau , kad panos rašot reikia tik saldumynu privengti. Žinokit , nebutinai saldumynai gali kelti , dar labiau gali kelti miltiniai patiekalai , bulviu patiekalai , juoda duona , kai kurios košės. Man aišku 1 tipo diabetas , bet pvz avižine košė labai stipriai kelia.
mamairma parašė:
Ar jau ejote ar eisite i 3d/4d echoskopa ?
Neisiu, uztenka man kazkaip paprastu
mamairma parašė:
Ar jau ejote ar eisite i 3d/4d echoskopa ?
Buvome 27 savaiciu labai paliko ispudi
mamairma parašė:
Jau kelinta kart matau , kad panos rašot reikia tik saldumynu privengti. Žinokit , nebutinai saldumynai gali kelti , dar labiau gali kelti miltiniai patiekalai , bu…
Tai aš ir rašau,kad nežinau nuo ko man kyla cukrus..Nes reikia matuoti ir stebėti
O kadangi nežinau sumažinau saldumynus tam kartui.