Šilo_uoga parašė:
Tai ir tos nesisukiojančios atsuktos į galą būnaarba aš nesupratau jūsų minties
![]()
Tai gali būti, kad atsuktos į galą, aš per daug nesigilinau, kai išgirdau iš viso apie tą 360 kėdutę 😄
Šilo_uoga parašė:
Tai ir tos nesisukiojančios atsuktos į galą būnaarba aš nesupratau jūsų minties
![]()
Tai gali būti, kad atsuktos į galą, aš per daug nesigilinau, kai išgirdau iš viso apie tą 360 kėdutę 😄
Voveriukeee parašė:
Mes pirkom be apsisukimo. Bet kiek žinau, tai su apsisukimu tai nėra už ko nešt kėdutės - rankenos, tai reiškia pastoviai leliuką reikės išimti iš kėdutės prieš ein…
Mes issirinkome cybex, ji ir sukas 360 ir rankena turi ir nestis galima, ar bus patogi, pasakysiu panaudojus 😆
Na mes ja
Peleda3 parašė:
Bijau pameluot del keduciu,bet kai kedute buna tvirtinama nugara i prieki tada reikia atjungt oro pagalves(naujesniuos auto yra funkcija tokia),kas del patogumo man…
Na kiek domėjausi visi patenkinti. O su mano nugara tai iš vis bus super,nes buna iki tiek surakina kad kojas atima
Dėl svorio pas mane kol kas kokie 6kg plius, nesisvėriau savaite tai nežinau tiksliai. Miegot stengiuosi ant šonų, bet man labai oro trūksta, tai vis pagaunu save naktį bemiegant pusiau ant nugaros, taip kažkaip įdomiai 😃 o prisiskaičiau, kad miegant ant nugaros mažai deguonies perduodama vaikeliui, kad užspaudžia viską, ir pastebėjau, kad dėl to dažnai prabundu, kad tik nebūčiau vėl ant nugaros mieganti. Bet man kažkaip taip patogu, tai nežinau ar čia tiesa, kad reikėtų vengti tokios miegojimo pozos?
Allana parašė:
as su pirmu nestumu per visa laika priaugau 8 kg. is gimdymo namu grizau su pries tai buvusiu svoriu. O si karta..... ojojoj.... as taip noriu bandeliu, sausainiu, …
Man irgi nenumaldomas noras miltiniams patiekalams visiems 😃 dar 3 mėnesiai iki gimdymo tai aš jau kaip ir planuoju dar 10kg tikrai priaugt, jei ne daugiau. Nu ir nieko, pagimdysiu, numesiu, svarbu vaikeliui viskas gerai būtų 😊
vasarinukas05 parašė:
Sveikos 😊 Šiandien buvau pas ginekologe, padarė echo 29+2 sveriam 1274 g. Viskas, kaip ir gerai 🤩 Tačiau mažylis vis dar sėdi ir apsisuskus virkštele aplink kaklą, …
Aš kai buvau kursuose apie gimdymą, tai ten aiškino, kad vaikai kol muistosi pilve ir vartosi visaip, tai gali ir susisukt į tą virkštelę. Anot daktarės, kuri vedė tą seminarą nieko čia tokio ir ten pilve nelabai gali pakenkti šitie susisukimai į virkštelę. Iki gimdymo gali ir atsisukt ir nebebūti taip. Blogiau, kai virkštelė apsisukus jau gimdant, bet net ir tuo atveju moterys gimdo natūraliai ir daktarės matydamos, kad virkštelė ant kaklo ar pan tiesiog užkiša pirštą ir ją nuima. Svarbiausia klausyt ką daktarės ir akušerės sako per gimdymą ir klausyt jų komandų kaip svarbiausių įsakymų per visą savo gyvenimą :))
vasarinukas05 parašė:
Sveikos 😊 Šiandien buvau pas ginekologe, padarė echo 29+2 sveriam 1274 g. Viskas, kaip ir gerai 🤩 Tačiau mažylis vis dar sėdi ir apsisuskus virkštele aplink kaklą, …
Mano kaip mažoji gimė, tai buvo 2 kartus virkštelė apsisukusi ant kaklo,tai veidelis buvo mėlynas bet paskui po kiek laiko atsigavo.
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai