2022.03.24 15:23 (prieš 4 m.)
Kokį prašymą rašėte darbdaviui, išeinant į dekretą? Kad išleistų nėštumo ir gimdymo atostogoms? Nes man dekretas prasidėjo nuo 03.22, prisijungus prie darbo sistemos reikėjo užpildyti tą prašymą, kad išleistų nėštumo ir gimdymo atostogoms. Bet tokio šablono neradau. Susisiekiau su vadybininke, pasakiau, kad yra tik prašymo šablonas, jog išleisti vaiko priežiūros atostogoms. Sako: tai šitą ir reikia supildyti dabar. Sakau: kad neinu dar į šias atostogas, jos prasidės tik liepos pabaigoj. O ji sako: nu nežinau, visi pildo šitą ir viskas būna kitaip. Dar sakė pasiaiškins, bet jau esu dekrete, o to prašymo dar neparašius ir darbdavys Sodrai dar nepateikė info.
Kaip jums buvo? Nekilo kažkokių nesklandumų dėl tų prašymų? Aš dirbau vienai bendrovei, kaip laikina darbuotoja(bet sutartis neterminuota) per kitą bendrovę. Ir vakar sužinau, kad dabar su manim kontraktą nutraukia ta įmonė, kurioje ir dirbau, kaip laikina darbuotoja. Paskambinu iškart į savo pagrindinį darbdavį(laikino įdarbinimo agentūrą). Klausiu - ar niekas nesikeičia, mano tiesioginis darbdavys liekate jūs ir po vaiko priežiūros atostogų grįšiu pas jus? Kažką pradėjo mekenti: nežinau, reikia pasiaiškinti. Jeigu jūsų nebereikia, tada projektų vadovas nutraukia sutartį ir blabla. Sakau: juk esu dekrete, apie nėštumą abi darbovietes informavau jau lapkritį, atleisti manęs negali. Ir vėl sako: pasiaiškinsiu. Visai pasimetus esu, visi iškritę iš medžio...
jau esu dekretu, o turiu susirašinėti ir viską derint su darbdaviais dar...