DandelonFuzz parašė:
Tos kurios neseniai priragavimus pradėjote. Are visas dienas ir duodate, ar buvo, kad kokia diena praleidžiat?![]()
Kadangi nesitustino, tai padariau keletos dienu pertraukele
DandelonFuzz parašė:
Tos kurios neseniai priragavimus pradėjote. Are visas dienas ir duodate, ar buvo, kad kokia diena praleidžiat?![]()
Kadangi nesitustino, tai padariau keletos dienu pertraukele
Polarbear parašė:
O dar toks klausimas dėl buvimo ant grindų ar leidžiat? Maniškis kolkas vartaliuojasi ant lovos, bet jau norisi paskatinti šliaužti,ropoti.
Mano neisbuna ramiai , tai sliauzoja kaip viesulas po visa teritorija 🤷🏻♀️ Tik nusisuku o jis jau virtuvej laimingas .
Bugiwugi parašė:
Pomidorą tikrai nuo 6 mėn. Dėl agurko nesu tikra.
Maniškė nemėgsta vaisių, tai bandžiau šiandien ryte duoti trintą agurką, irgi netiko. Pomidorą garinsiu ir taip pat trinsiu, kaip vakarienei gal. Tokio amžiaus gaikai užkandukų dar neturi manau. Nors, kitos duoda kukurūzų ir pan., tai pačiai spręst 😊O su kuo pomidora maisysit ? Ar viena pati duosit ? Vat nezinau kaip ta pomidora paruosti. Garintuve garinti? Iki kol istyzes bus?🤔
Bugiwugi parašė:
Pomidorą tikrai nuo 6 mėn. Dėl agurko nesu tikra.
Maniškė nemėgsta vaisių, tai bandžiau šiandien ryte duoti trintą agurką, irgi netiko. Pomidorą garinsiu ir taip pat trinsiu, kaip vakarienei gal. Tokio amžiaus gaikai užkandukų dar neturi manau. Nors, kitos duoda kukurūzų ir pan., tai pačiai spręst 😊O su kuo pomidora maisysit ? Ar viena pati duosit ? Vat nezinau kaip ta pomidora paruosti. Garintuve garinti? Iki kol istyzes bus
Gnybze parašė:
Pirmą kartą turbūt vieną patį duosiu. Garinsiu kol minkštas bus. Po to jį miksuosiu su kokiu baklažanu gal. Ar kita daržove, kuri mažintų pomidoro rūgštumą. Su kruopom tiks, pvz., Bolivine balanda.
Aš ir pati stengiuosi valgyti apdorotus pomidorus, nes tada jie turi daugiau vertingų medžiagų.
Mi.St parašė:
Kiek dantukų turi jūsų mažieji? Aš vakar atradau pirmą, o šiandien tokia mažoji nervuota, viską kiša į burną, seilių upeliai. Kas labiausiai pasiteisino malšinant n…
Mum jau abu apatiniai išdygę. Skausmą iškęst padėjo tik laukimas ir kantrybė -bent jau miegojo ramiai, o kai dygo - tai ir miegojo daugiau.
Mi.St parašė:
Kiek dantukų turi jūsų mažieji? Aš vakar atradau pirmą, o šiandien tokia mažoji nervuota, viską kiša į burną, seilių upeliai. Kas labiausiai pasiteisino malšinant n…
Pas maniski du ir virsutiniai jau dygsta🤷🏻♀️
Bugiwugi parašė:
Pirmą kartą turbūt vieną patį duosiu. Garinsiu kol minkštas bus. Po to jį miksuosiu su kokiu baklažanu gal. Ar kita daržove, kuri mažintų pomidoro rūgštumą. Su kruo…
Aciu , bandysiu ir as viena duot . Paragaut pradziai.
Gnybze parašė:
Mano neisbuna ramiai , tai sliauzoja kaip viesulas po visa teritorija 🤷🏻♀️ Tik nusisuku o jis jau virtuvej laimingas .
Na mūsiškis tik atbulom pradėjo ropoti ar šliaužti, nesuprasi 😁 matyt reikėjo anksčiau ant grindų leisti ir būtų jau su kate lenktynės.
Kas turi namuose gyvūnų? Ar jau susipažino? Aš vis bijau arčiau leisti prieiti vienas kito, nes vaikas labai įtartinai žiūri į katės uodegą, o ta aišku skoloj neliktų...🤦
Iš dantukų turime tik du apatinius .
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai