Chinchinke parašė:
Tyreliu esu macius, reik uzkanduku pasiziuretmums ne del kietumo, del formos gal labiau...
Yra sitos firmos ir plonu ilgi ir plonu mazesniu, didelis pasirinkimas bent pas mus

Chinchinke parašė:
Tyreliu esu macius, reik uzkanduku pasiziuretmums ne del kietumo, del formos gal labiau...
Yra sitos firmos ir plonu ilgi ir plonu mazesniu, didelis pasirinkimas bent pas mus

Chinchinke parašė:
Gal ka dar turit ideju pagrauztukams be Lidl kukuruzu?... nes tie kukuruzai per stori, nepatogu, nori grauzt su kruminem jau...
Tai yra su burokais, su morkom ir kitu tos firmos eko kukuruzu🙈
Chinchinke parašė:
tuos paprastus permatomuose maisuose kukuruzus su burokais ir t.t. maciau, bet trumpokiva tie Ella's ilgi butu pats tas, bet kol kas neradau pas mus...
Matau lastmile market yra, tai reiškias sanitexe yra arba tiesiog per programėlę galit užsiskayti 🙈

Sveikos, kaip jūsų mažiukai, ar užsiima ir gali pabūti vieni? Mano dienos dabar eina praktiškai ant kilimelio su dukra. Ji dar neropoja, pati nemoka atsisesti (lankom mankštas), ir mažokai užsiima pati viena su zaislais. Maks 10 min pora kartų per dieną, jei geros nuotaikos ir pan. pabūna, tai speju kažką apsitvarkyti. Visa kitą laiką turiu stebėti, dalyvaut jos zaidimukuose. I lauką aišku išeinam, vežime sėdi ramiai, bet kai toks šaltis, daug neprivazinesim. Tai taip ir kimarinam
Aleksandra1987 parašė:
Sveikos, kaip jūsų mažiukai, ar užsiima ir gali pabūti vieni? Mano dienos dabar eina praktiškai ant kilimelio su dukra. Ji dar neropoja, pati nemoka atsisesti (lank…
Nors maniskis ir ropoja ir eina visur prisilaikydamas, bet panasiai kaip jus, visa diena paskui, nes daro visokias nesamones, o ir dabar paskutine savaite ar dantys dygsta ar kas, bet tik pamato, kad as namus tvarkau ar valgyt gaminu iskart ant ranku prasosi😂 atrodo lyg tycia supranta, kad demesio maziau gauna ir reikalauja.. Tai praktiskai visas dienos laikas su juo ir paskui ji, greit apsimetau ir kazka pagaminu ir tiek.. O seniau, kai nereikalavo tokio demesio, tai visad pats uzsiimdavo
ir dabar uzsiema, bet turiu as buti jo akiratyje🫣
O del vezimuko jums smagu, maniskis ten vos 15-20min issedi ir plesia dirzus, rekia, kad lauk iskelciau, nemegsta ramiai pabuti nei kiek🥲
Aleksandra1987 parašė:
Sveikos, kaip jūsų mažiukai, ar užsiima ir gali pabūti vieni? Mano dienos dabar eina praktiškai ant kilimelio su dukra. Ji dar neropoja, pati nemoka atsisesti (lank…
Kažkiek užsiima, jei yra brolis
jau ir vyrui sakiau, kad su antru greičiau rankos palaisvėja, nes brolis pažaidžia. O šiaip su pirmu turbūt iki 3 metų žaidžiau, paskui jau vienas pradėjo kažkiek užsižaisti
Aleksandra1987 parašė:
Tai kad ir neužsiims greičiausiai pats ilgiau artimiausiu metu 😀 mano trimetė ne daugiau nei brolis užsiima viena. Nebent abu padūksta, bet irgi trumpai.
maniske ropoja, stojasi ir vaiksto isikibus sonais, bet su 10 men irgi labai pasikeite, nori buti ant ranku, kad buciau visad salia, isejus is kambario pradeda verkti ir manes ieskoti, zodziu visur dabar kartu 🙈
pietu miegelius miega lovyteje, tai realiai i lauka beveik neinam nes ji vezime visiskai nebenori sedeti, nei kukuruzai nei kitos linksmybes nebepadeda
20 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai