Zuli parašė:
Mamos pasmalsausiu koks ugis dabar jusu vaiku? kiek sveria?![]()
maniske 74 cm , svoris kokie 9
Manoji 72cm (matavau beveik prieš mėnesį), sveria 8.8kg
Zuli parašė:
Manoji 72cm (matavau beveik prieš mėnesį), sveria 8.8kg
Zuli parašė:
Maniškė praktiškai identiška, ūgis 73cm kažkur. Sunku tiksliai išmatuot.
mamos, isspreskite ginca
vienzo, neklauskite kodel, istorija ilga, bet esme kad vaiko kambarys name yra pats kampinis, sviesiausias, bet kartu ir salciausias. Nes yra is siaures rytu puses, saule rytais uzstoja salie esantys 2 aukstu namai (musu 1 auksto). Ir realiai saules beveik niekada nebuna.
siuo metu ten tiesiog mano darbo kambarys plius sandelys
bet vyras jau sako - kada jau kada perkelsim vaika i jo kambari. Sakau nejuokauk. Ten yra kampinis kambarys, 2 kampines sienos dar turi po dideli langa platu, tai ten toks saltis eina nuo langu, kad ten lovoje as guleti net negaliu.
Siandien pastaciau meteo stotele, tai rodo 18 laipsniu. Man rodos jau tikrai per mazai, man rodos minimum 19 turi buti... bet net ir jei butu 19, jutimine ten kaip 15... ar tikrai gerai butu tokiam kambaryje mazuliui miegot? kaip ir sakoma, akd vesiau yra geriau, tipo labiau aprengt ar apklot, bet nu tikrai man cia nefaina - pasedi su maike ir gerkle skauda...
Chinchinke parašė:
mamos, isspreskite gincavienzo, neklauskite kodel, istorija ilga, bet esme kad vaiko kambarys name yra pats kampinis, sviesiausias, bet kartu ir salciausias. Ne…
musu vaiko kambarys saules visiskai negauna irgi, vienas didelis langas, ant zemes padejau zindymo pagalve, kad nepustu vejas 😀 patiesiau storesni kilima, aprengiu flysu, zaidzia nesusala
miegoti vaikams tinka 18-22 laipsniu, as dar pries miega spec langa atidarau pravedinti, bet gaunasi pas mus 21 man paciai atrodo vesoka, bet visad siltute ryte buna, o migdau su miegmaisiu ir lindex pizama.
gal kol tokie salciai nekelkite, jeigu 15 jutimine tikrai salta, arba koki sildytuva, bet su jais vel sunku sureguliuoti ir ora labai issausina
gausit laukt pavasario
Chinchinke parašė:
mamos, isspreskite gincavienzo, neklauskite kodel, istorija ilga, bet esme kad vaiko kambarys name yra pats kampinis, sviesiausias, bet kartu ir salciausias. Ne…
Miegot tai labai gerai. Tik tiek kad jie lenkę nusispardyti, o neužsiklojus yai nieko gero
Chinchinke parašė:
turiu miegmaisiuku, tai miega su jais, bet vis tiek, man taip nejauku atrodo ten... aisku kaip vyras sako, gal del to, kad visad nenaudojamas kambarys, durys uzdary…
O nemanot, kad vis tik per anksti dar vaiką atskirai migdyti?
Nebent jūsiškis, jau naktimis nevalgo, tai gal ir idėja.
Dėl kambario temperatūros tikrai nereikia pergyventi, mano sūnaus kambarys šiaurinėje pusėje, visada pats vesiausias, bet nuo mažens miega su pižama ir nesusala tikrai.
Dolen parašė:
O nemanot, kad vis tik per anksti dar vaiką atskirai migdyti?
Nebent jūsiškis, jau naktimis nevalgo, tai gal ir idėja.
Mano nuo 5mėn miega atskirai, keliasi naktį 1-2 kartus. Kartais 3, būna paryčiais parsinešu. Nes miegojimas su mum ją blaško, šuo vaikšto prikelia. Net neužmiega miegamajame, nebent atsinešu miegančia.
kadangi mes irgi kreipemes i miego konsultante, tai pasak ja, arba tevai bent kelias pirmas naktis turi pamiegoti atskirai, arba vaika reikia jau perkelt i atskira kambari. Nes jau 10.5 men yra pakankamas amzius, kai vaikas neturi keltis naktimis del maisto.
mes dar tik paruosiamuosius dalykus darom, dar nieko rimto, lovyte va ziurim, gal kita pirkt... tai kol kas svarstymo fazeje... nes as pvz bijau, kad nakti jam nesikeliant pienas gali sumazet arba dingt, o noreciau iki balandzio bent jau palikt maitinima. paskui nujunkinet...
Chinchinke parašė:
kadangi mes irgi kreipemes i miego konsultante, tai pasak ja, arba tevai bent kelias pirmas naktis turi pamiegoti atskirai, arba vaika reikia jau perkelt i atskira …
mano naktinis kas dvi valandas maitinimas sumazejo iki dvieju kartu, diena puikiausiai 4-5 kart pamaitinu, pieno nesumazejo
vaikai nuo 7 men pradeda jautriau miegoti ir jau galima kelti i kita kambari miegoti, nes ju tada neblasko tevu brazdesys.
Mes perkelem ja 10 men ir esu labai patenkinta, pagaliau miegamajame nebera white noise garsu ir galiu ramiai vakare filma lovoje paziureti 😀
o dukra ramiausiai miega savo kambari, jame dienos metu daug zaidziame, buname, kad netaptu kambarys tik miegojimui, o keltu asociacijas su gerais dalykais
20 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai