modestaPVD parašė:
Tai va aš ir buvau prieš nėštumą , dabar susimasciau sakau gal kas negerai,kad svoris neauga 😀
Aš kaip suprantu, jei turi ekstra kg, tai ir gali neaugti😀 nes as pries neštuma visus 11 kg priaugau 😁 tai tie man -6 kg atrodo niekis😁
modestaPVD parašė:
Tai va aš ir buvau prieš nėštumą , dabar susimasciau sakau gal kas negerai,kad svoris neauga 😀
Aš kaip suprantu, jei turi ekstra kg, tai ir gali neaugti😀 nes as pries neštuma visus 11 kg priaugau 😁 tai tie man -6 kg atrodo niekis😁
Gin93 parašė:
Seku svori su skaiciuokle TD. Pvz pagal ja 20sav minimaliai galiu but priaugus nuo savo pradinio svorio 3.7kg daugiausia 6.5kg. Ar kas nors zymites pagal ja? Ne pe…
Pagal šia programėlė žymėjausi visus savo nėštumus. Man ji patinka
Kristinukas parašė:
Pagal šia programėlė žymėjausi visus savo nėštumus. Man ji patinka
O nestuma ir pabaiget tilpdama i skale?
Bijau kad cia pradzioj i mazaja puse. O paskuj kad nebutu virs max🤣
Kristinukas parašė:
Su praitu nėštumu cukraus rodikliai buvo puikūs bet gliukozės man gert nereikėjo, nes jau buvo įrašyta GD
Tai cia man ir kyla klausimu kodel apie ta gliukoze isvis kalba vyksta. Gal susimaise, is iprocio leptelejo apie ja. Nezinau, bet galvoju ne ne, jau mano nors ir geri skaiciukai, ner durnu, gliukoze nepriklauso
PaVasaris parašė:
Tai cia man ir kyla klausimu kodel apie ta gliukoze isvis kalba vyksta. Gal susimaise, is iprocio leptelejo apie ja. Nezinau, bet galvoju ne ne, jau mano nors ir ge…
Šeip tikrai turėtų nepriklausyt, nes ir diagnozės niekas nepanaikina net skaičiukams esant geriems. Tik apmažina tų matavimų.
Bent jau man pradžioj reikėjo keturis kart matuotis, o dabar tik du kart dienoje
Gin93 parašė:
O nestuma ir pabaiget tilpdama i skale?
Bijau kad cia pradzioj i mazaja puse. O paskuj kad nebutu virs max🤣
Baigiau tilpdama. Su antru net periaugau pradinio svorio, nes pradžioje labai daug numečiau. Ir kiek pamenu nano svoris būdavo mažesnis nei tos normos
monciki parašė:
Aš kol kas dar nepriaugau, bet įtariu pradės kilti kg. Pilvas jau nemažai matosi, jaučiuosi jau kaip kokiam 5mėn o ne trečiam![]()
Mano taip pat jau pilvas auga dienom. Apetitas dabar padidejas visokio maisto noriu ypač su gryzus po darbo namo☺️😃
Gin93 parašė:
Seku svori su skaiciuokle TD. Pvz pagal ja 20sav minimaliai galiu but priaugus nuo savo pradinio svorio 3.7kg daugiausia 6.5kg. Ar kas nors zymites pagal ja? Ne pe…
Neseku 😀. Man atrodo tas svoris toks individualus dalykas. Aš visą gyvenimą valgau kaip už du, apetitu nesiskundžiu, viską valgau, viskas patinka, bet svoris per daug nesikeitė ir variavo tarp 47-50kg.
Nėštumą pradėjau su 50 kg., ir tik šią savaitę, t.y. 20-ą, parodė +1kg. Ilgą laiką gyvenu jau be pykinimų ir valgau viską kaip įprastai. Neįsivaizduoju, kokiais būdais galėčiau pasiekti tą minimalų rodiklį per šią skaičiuoklę. Kitos nėštukės valgo mažiau, o priauga normaliai. Aš nežinau kuo tikėti, bet esu tos nuomonės, kad į jokias skaičiuokles neisipaišysime, kai mūsų svoris ir jo augimo dinamika nuo mūsų kartais nepriklauso. 🤔
O man dzin tas svoris, nesisveriu ir gydytojai pasakau svorį iš lempos, matau save veidrody, turiu antsvorio, stengiuosi valgyt saikingai, sveikai ir tiek. Gydytoja neliepia stot ant svarstyklių, tik paklausia koks svoris, tai ir trinu 😅 su pirmagime iš pradžių labai sverdavausi, sekiau viską, bet paskui pažiūrėjau, kad stengiuosi aš ar ne, tas svoris auga vistiek, o aš tik nervus gadinuos, tai mečiau šituos reikalus
kiek priaugsiu tai jau tiek 😅
Gin93 parašė:
Zymiu , kolkas einu pagal maziausia min. Priaugta zyma, bet si sestadieni sversiuosi nes 18sav. Tai galiu soktelt ant viduriuko
nors aisku vakar sveriausi pas gine vakare , tai gal svoris ir buvo didesnis , as sveriuosi visada ryte issitustinus :)))
Visus nestumus baigdavau ties min. Skale
sikart nezinau , nes svoris auga labiau nei per anuos nestumus.... Ir zinau kodel.... Del teisu.... Anuos neturejau automobilio visur savo kojom... O dabar dazniausiai ant ratu.... Aisku , nera ir salygu , nes kai dicke pradejo eiti i mokykla nebelabai iseina mums eiti peskom .... Nes pora i darzely , poto i mokykla.... Tai maziau vaikciojimo.... Anksciau maziausiai i diena 6km.....
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai