Nessi parašė:
Dar nei karto nesu tu netikrų saremiu pajutusi. Niekad paruošiamųjų nebuvo. 🫣
O kaip skatino? Intraveniškai oksitocinu? Nes man sakė, kad šito negalėtų man daryti, bet yra kitų galimų skatinimo priemonių - ne tokių radikalių.
Nessi parašė:
Dar nei karto nesu tu netikrų saremiu pajutusi. Niekad paruošiamųjų nebuvo. 🫣
O kaip skatino? Intraveniškai oksitocinu? Nes man sakė, kad šito negalėtų man daryti, bet yra kitų galimų skatinimo priemonių - ne tokių radikalių.
Giena parašė:
Skaitau komentarus ir galvoju ar tik man vienai retai daro echoskopus? Iki Liepos mėnesio antros pusės kai turėjau vizitą visada pilnai rodydavo ir pasakodavo. Pas…
Man paskutinį kart darė 30sav, viskas buvo normoj ir sakė iki gimdymo daugiau echoskopų nebebus. Tai truputį keista kad jau čia paskutinis buvo. Šiandien lygiai 34sav, eisiu darytis ‘tepinėlio’.
Giena parašė:
Skaitau komentarus ir galvoju ar tik man vienai retai daro echoskopus? Iki Liepos mėnesio antros pusės kai turėjau vizitą visada pilnai rodydavo ir pasakodavo. Pas…
Tai iš to, ką parašėte, čia dar gana didelis echoskopų dažnis. Jeigu neturite papildomų indikacijų, jų gydytojai įprastai ir neskiria. O jeigu norite patenkinti smalsumą, galima užsiregistruoti privačiai, kaip nemažai čia esančių narių ir daro.
Giena parašė:
Aš jei ne apsilankymas pas genetiką ir ligoninėje dėl spazmų, tai pas savo ginę būčiau turėjusi paskutinį echo kokią 14 savaitę
Giena parašė:
Mane ultragarsu žiūrėjo tik du kartus (neskaitant genetikės ir dar dviejų kartų, kuriuos buvau privačiai, nes jau neištvėriau, dabar paskutinį kartą žiūrėta liepos vidury).
Oooo parašė:
Čia kurios įsigyjote stokke vonelę. Tai ten pati vonelė nesusilanksto, tik kojelės? Su kojelėm nenoriu, bet gal imėte ten viena tokia keturkampė, kur susilanksto ma…
Susilanksto vonelė į vieną stačiakampę lentą. Tikrai labai patogu, yra ir dugne anga, skirta vandens išleidimui.
Žydrė Kriščiūnienė parašė:
6mažylis bus šeimoje🤗💙
Nuostabu 💗 sveikinu su siuo stebuklau💞😍
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai