2023.12.28 09:10 (prieš 2 m.)
Man 37, skirtumas kai gimdžiau dukra natūraliai 28, o dabar planinis cp dėl sėdimos pozicijos, tai nesulyginamai viskas sunkiau, nežinau ar po cp, bet jo niekam nelinkėčiau, labai sunkiai kol atsigavau, vakar 2 mėn buvo, tai jau po truputi lyg jaučiuosi stipresnė, apart nugaros, bet vis dar išlenda kokie negalavimai, ir širdis pastreikavo, ir poto kai išleido namo sekančia diena man teko sugryžti pačiai į ligonine, nes pasireiškė visi turbūt įmanomi šalutiniai, ir lašelinių reikėjo dar visa savaite papildomai teko namuose lašintis..
Mano sveikata neatlaikė, nors judėjau iki paskutinės dienos, lankiau ir nėščiūjų mankštas ir masažus nėščiosiom, ir šiaip charakteris ne sofos 😂 bėgte visur ir visada, bet gyvenimas pastabdė stipriai :))
Tad nesikrimskit kad neatsigavote, nes aš tokia buvau kur draugės visos sakė iš kur tu tiek sveikatos nėščia turi , kai mes ne nėščios tiek nelekiam visur 😂 tai va reziumuojant atsigauti po natūralaus gimdymo tikrai daug greičiau pavyksta, nors galbūt irgi kaip kam, svarbu kad gražiai sugyti, šito su dukra man irgi nepasisekė, todėl jei jaučiatę kad kažkas ne taip apsilankykite privačiai pas ginekologe, mano atvėju plyšau negražiai, ir gijo negerai, tad prireikės siūlus traukti jau kai buvo tikrai prasta situacija ir ne privačiai nuėjus pasitikrinti pagal plana, pražiūrėta buvo kad siūlai netirpo, o pūliavo.. bet vistiek natūraliai šimta karta geriau ir greičiai sveikata sugryžo ir taip nekirto ir per pačia psichologine dar būsena, nes girdėti kas vyksta operacinėj man irgi labai paveikė, ne man visa medicina tikrai :)) o ir toks vaistų kiekis taip pat gero nepridėjo