Aguona2023 parašė:
Kaip jums pavyksta pačioms vienoms pamaitinti savo leliukus? mano mažylė visada labai mosikuojasi rankytėmis, be vyro pagalbos niekaip nepavyksta maitinti ir iduoti…
O gulint irgi nepavyksta?
Aguona2023 parašė:
Kaip jums pavyksta pačioms vienoms pamaitinti savo leliukus? mano mažylė visada labai mosikuojasi rankytėmis, be vyro pagalbos niekaip nepavyksta maitinti ir iduoti…
O gulint irgi nepavyksta?
Su šventėm visas! Nu ką, mes tęsiam tradiciją (nuo vyresnio sūnaus) per šventes po priėmimą blaškytis. Užvakar pradėjo kosėt, vakar jau nelabai gražiai, priėmime paklausė, nieko blogo negirdėjo, šiandien jau pablogėjo situacija, tai panašėja į bronchitą 😳😭 Rytoj dar kartą tikrintis, nes ligos eiga visiškai neprognozuojama tokiems mažiukams.
Negi 2 mėn jau reiks antibus gert, ech :/
Na, reiks, tai reiks, bet taip gaila, kad taip susiklosto.
Is kt puses, aisku, nereik varyt dievo i medi..
Bukit sveiki!
Aguona2023 parašė:
Dažniausiai nesimaskatuoja ir ramiai valgo. Bet buna kartais, kai irgi nesuprantu kas darosi ir spardosi kojytėm, mosikuoja rankytėm, trumpina apžiojimą, tampo spenelį, paleidžia vėl ima ir pyksta.
Aš maitinu dažniausiai tik atsisedus, nes tuomet gerai išsižioja. O atsigulus nesuprantu kodėl bet vaikas nesižioja visiškai, ko pasekoje man galiausiai ‘nusibrozdina’ speneliai.
Gabs parašė:
Su šventėm visas! Nu ką, mes tęsiam tradiciją (nuo vyresnio sūnaus) per šventes po priėmimą blaškytis. Užvakar pradėjo kosėt, vakar jau nelabai gražiai, priėmime pa…
Jetau, vargsas vaikas. Tikiuosi greit pasveiks🙏❤️
Aguona2023 parašė:
Maniškis vos gimęs griebė pats krūtį, užteko tik paguldyti šalia savęs. Dabar žindau taip pat tik atsigulus. Labai lengvas mums šis procesas, net laukiu žindymo, kad pagulėti galėčiau 😂
N1c4 parašė:
Maniškis vos gimęs griebė pats krūtį, užteko tik paguldyti šalia savęs. Dabar žindau taip pat tik atsigulus. Labai lengvas mums šis procesas, net laukiu žindymo, ka…
Kaip fainiai kad pats susitvarko, visų mamų svajonė čia.
N1c4 parašė:
Maniškis vos gimęs griebė pats krūtį, užteko tik paguldyti šalia savęs. Dabar žindau taip pat tik atsigulus. Labai lengvas mums šis procesas, net laukiu žindymo, ka…
Ir mano abu sūnūs iškart po gimimo stvėrė greit valgyti be problemų. Matyt, kad pasisekė mums, nes kiek suprantu, kad dažnai dar reikia laukti, jog išmoktų tinkamai.
Aš taip pat gulint maitinu, bet va gyd šiand sakė, jog geriau sėdint, nes tada gaunasi galvytė kiek aukščiau, matyt dėl atpilinėjimo... Bet man patogiau gulint, o ir neatpilinėja dažnai, tai taip ir toliau darysiu.
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai