2023.12.23 17:14 (prieš 2 m.)
Liute91 parašė:
Mamos, o gal pas kažką buvo toks bėrimas? Nesuprantu ar čia pakaitinis ar alerginis. Yra tik ant veido, bet kelios dienos ir nemažėja. Nieko neįprasto nesuvalgiau..…
Mano taip pabertas veidukas, biškį lyg ant petukų, bet gyd sakė, kad viskas ok, kūdikiams taip būna, nieko daryt nrreikia.
fenkulia parašė:
Pas mus irgi problema su galvytes kelimu. Kai paguldom ant kilimelio isterija. O jei ant savos krutines tai tada lengvai kelia ir laiko. Tai nesuprantam kaip cia vi…
Aš šitą suprantu ir maniškės būna ir rankos vėsios ir pėdutės, labai į galvą neimu, namie tikrai nešalta. Bet jūs man pasakykit, kaip ir kur turėtum laikyt vaiką, kad jo kaklas atšaltų ar nugarytė?!
Aguona2023 parašė:
sveikos, kurios maitinat MP, kas kiek laiko diena maitinat jei pagal mazylio poreiki duodat, ne pagal valandas?
Pvz., šiandien nuo 7 ryto skaičiuojant valgė 6 kartus. Iki 7 vakaro liko dar kartas. Mniškė priaugo daugiau nei 1,5 kg per mėnesį, tai jai tikrai gana. Valgo mano pieną. Naktį dar tris kartus valgo. Vakare būna ilgiau pakabo, nes jaučiu pati, vakare kažkip mažiau pieno būna.
Aguona2023 parašė:
o kiek jusu leliukai maitinami MP priaugo per pirma menesi? Maniskei liko kelios dienos iki pilno men, priaugo siaip taip 600g., zinau kad minimali riba 500g. bet n…
Mano priaugo virš 1,5 kg! Jaučiasi ant rankų paėmus!