AkVilke parašė:
Man penktadienį terminas. Kolkas niekur nieko 😅
Man terminas šeštadienį, tai tik sakė atvažiuot pirmadienį echo vaiko svorį ir vandenis žiūrės, o taip tai laukti 41+3, klp toks gi.dymo terminas o ne koks knygutėj įrašytas
AkVilke parašė:
Man penktadienį terminas. Kolkas niekur nieko 😅
Man terminas šeštadienį, tai tik sakė atvažiuot pirmadienį echo vaiko svorį ir vandenis žiūrės, o taip tai laukti 41+3, klp toks gi.dymo terminas o ne koks knygutėj įrašytas
Stefa parašė:
Mamytės, pirmą parą namuose,vaikiukas valgo ir verkia, šiandien tik pienas atsirado,valgė prišpienį pradėjo daug purpsėti, atsirugsta ar gali būti jau digliukai?…
Gal jūs su maistu įsijautėt?
Cavy parašė:
Tai kad ne...keista kad šiandien tik pienas atsirado,gal laktozės daugiau....pirma mergytė, neturėjom tokios patirties,per puse dienos dabar tik užmigo 10 min.miega,bet daviau lašus nuo putymo...jaučiuosi kaip 18 mete
Cavy parašė:
Žinok aš širyt jau galvojau bandysiu čia rašyti, nes įtariau tą patį. Duodu nuo penktadienio, nuo 2sav. Panašiai ir atpylinėjimai prasidėjo. Maitinau šiandien ir į …
Kad aš nežinau, bandžiau vien košėm maitintis, bandžiau ir viską valgydama, panašiai vis tiek reikalai
nesinori ir savęs visai nualinti
Cavy parašė:
Čia apie tą aquadetrim kalbi? Nes rodo, kad nebetiekiamas toks. O kiek išžiūrėjau skirtingų, visi su aliejais 🙈
Jo nebegamina, vandens pagrindu vienas vienintelis šis belikęs
mum tokį ir Klinikose davinėjo, kol gulėjom

Cavy parašė:
Negi išties tai ią valgo mama viskas ir eina į pieną ir kūdikiui? Juk ne iš skrandžio maitinasi tiesiai vaikas, keistai man visada skambėjo tas nerealus maisto sekimas, kai jau išvis mamos bijo ką į burną dėti, kad kofeiną riboti, citrusus, aišku alko negalima tai suprantama, bet ar tiesa kad maistas daro tokią įtaką pienui ar čia patvirtinta moksliškai šiais laikais???
Mamukas777 parašė:
Negi išties tai ią valgo mama viskas ir eina į pieną ir kūdikiui? Juk ne iš skrandžio maitinasi tiesiai vaikas, keistai man visada skambėjo tas nerealus maisto seki…
Ne visiškai taip.
Va čia įdomus straipsnis apie pieno gamybą.
https://www.laleche.org.uk/breastfeeding-and-a-mothers-diet-myths-and-facts/
Mamukas777 parašė:
Negi išties tai ią valgo mama viskas ir eina į pieną ir kūdikiui? Juk ne iš skrandžio maitinasi tiesiai vaikas, keistai man visada skambėjo tas nerealus maisto seki…
Man daktare sake visiškai valgai ką nori, tik va jei pačiai pučia nuo jažko pasiriboti ir jei vaikui negerai,tafa pabandyti pasekti. O siaip liepe stengtis neperdizuoti sokolado, vaisius geriau pirmoj dienos pusej vslgyt. O šiaip iprastai maitintis.
Mamukas777 parašė:
Kai nežinai kaip besiraitančiam nuo skausmo pilvuko vaikui padėti, tai ir pradedi galvoti, kad gal ir tu užvalgei kažką ne taip.
Charlie parašė:
Mes maitinam misinuku, pagal amziu turetu su valgyt apie 90ml kas 3h...darom 120ml nes aparatas kitaip maziau nedaro, tai ivairiai buna kartais tik 60ml su valgo, b…
Aciu labai pagelbejot, dar pas mus leliukai vienodo amziaus, tai labai faina
pirma dukra maitinau mp, dabar isejo,kad maitinu misunu, tai ir nelabai gerai viska zinau. O dar gal zinot buna atsikekia po kokiu 3 val, pavalgo neuzmiega pabudrauja 1.5 ir atrodo vel, kad nori valgyt ar taip gali but su misinuku, nes ir neuzmiega kol vel nepavalgo, aisku maziau suvalgo tada ..
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai