OLlVlA parašė:
Sveikinu 🎈
Aš testą pasidariau penktadienį, nes turėjom sulaukt vakare svečiu ir nusprendžiau…
Man ir rodo 11 vasario
OLlVlA parašė:
Sveikinu 🎈
Aš testą pasidariau penktadienį, nes turėjom sulaukt vakare svečiu ir nusprendžiau…
Man ir rodo 11 vasario
Gerdukas2023 parašė:
O, tai mes vienodus terminus turbut turesime, man siandien pagal mano paskaiciavimus irgi 6sav 🌸 aš lygiai po savaitės eisiu, kad jau matytusi pipiras 👶 o del apeti…
Pagal gydytoja man 5+2d. Mažylis gimdoj, bet dar nelabai kas matosi, eisiu po 2 savaičių ❤🥰 oj gal geriau nereikia tokio apetito paskui nebepaeisiu 😀😀🙈
NerGa parašė:
O mane nuliūdino tyrimų rezultatai, kaip suprantu nelebai geri, taip?
Pagal viską mažoki rodikliai... nenorite gydytojai savo paskambinti ir paklausti ką daryti? Gal paskirtų geriamo progesterono
fluffy9 parašė:
Pagal viską mažoki rodikliai... nenorite gydytojai savo paskambinti ir paklausti ką daryti? Gal paskirtų geriamo progesterono
Rytoj bandysiu susisiekti...
Avietė24 parašė:
O ar visos jau savo antroms pusėms pranešėte apie nėštumą? Aš planuoju pranešti sekmadienį per tėvo dieną 😊
Aš dar kol testai vaiduokliavo jau kišau po nosim ir klausiau ar kažką mato :))
Avietė24 parašė:
O ar visos jau savo antroms pusėms pranešėte apie nėštumą? Aš planuoju pranešti sekmadienį per tėvo dieną 😊
Dar nepranešiau, bet labai spurdu pranešti, bet irgi planuoju pranešti sekmadienį, manau puiki diena tam būtų 🤗
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai