Žirniukass parašė:
Sveikos! Jauciuosi, kalta, nes nesijauciu nescia nei fiziskai, nei psichologiskai... nestumas buvo neplanuotas, nesakau, jog nesidziaugiam, dziaugiames abu su vyru,…
Mes ir ne LT abu su vyru sukamės kaip galim. Su pirmagimiu 6men namie pabuvau isejau pilnu tempu dirbt keisdavomes as ryte jis vakare. Seimos jokios nera kas padetu ar pabutu. Visur visda patys sukomes. Atsirado antra mergyte net nesudvejojau. Ir vel kaip voveres rate sukames vyras dirba as su dviem vaikais viena mano mazoji HIPER aktyvi. Didysis tai ramesnis pagalbininkas mano. Dabar pastojau su treciu ne ir nera legva jau dabar bijau tampytis daug mano pana ni kiek neklauso privargstu per diena. Bet ir vel jau laukiam skaiciuojam ta laika kada pamtysim sese ar broli.
Manau žmogus prisitaikai prie visko.
Mano vyresneliui 6 metai po sia diena jis niekada nera su niekuo pasilikes visada su manim arba su vyru. Mes turim va toki 0 pagalbos. Bet nesiskundziu as labai vaiku norejau visda. Vaikai uzauga greitai nepajusim kada namai liks tušti ir turėsim laiko sau į valias ir tikrai pasiilgsim tu murzinu rankyciu ar ismetytu zaislu.
Na aisku kekvienam savo bet jums daugiau pozityvumo😍😇