jurgita7552 parašė:
O ciklas ilgas jūsų, nes mano ciklas net 40d. Tai sakė gine kad o buvo galimai pasiklydusi.
Anksčiau buvo taip pat ciklas apie 40d, dabar buvo susitvarke ciklas 30d, tai gal ir vėl dabar persireguliavo viskas pas mane
jurgita7552 parašė:
O ciklas ilgas jūsų, nes mano ciklas net 40d. Tai sakė gine kad o buvo galimai pasiklydusi.
Anksčiau buvo taip pat ciklas apie 40d, dabar buvo susitvarke ciklas 30d, tai gal ir vėl dabar persireguliavo viskas pas mane
Padruškė parašė:
Sveikos, aš taip pat jungiuosi, pagal mm dabar 6sav. 🤰🏽, o terminas gegužės 23d., pas daktarę echo spalio 5d. Tai tikimės, kad palaikysim Jums draugiją!☺️…
Woohoo😊mano taip pat,spalio 4 pas gydytoja😊dar nebuvau 🫠6 savaite eina😊
Laur@ parašė:
As svarstau apie placenta.lt ten kaip ir geriausios kainos. Na ir Latvijoje pigiau, bet keliones islaidas sudejus tas pats gaunasi. 😁
Aš irgi per placenta.lt darysiuos tik neišsirenku kokį 😁

Situacija tokia:
Mėnesinės prasidejo 08.17, tai šiai dienai turėtų būti 5+4. Tačiau nuo 09.15 sulaukiau toookių stiprių/skaudžių/gausių mėnesinių kaip niekad. Tiesa, jos vėlavo apie porą dienų, pasidariau testą, buvo neigiamas. Prieš kelias dienas pradėjau darytis ovuliacijos testus ir kelias dienas iš eilės stipriai teigiami, tai visiškai neplanuotai pasidariau ir nėštumo testą. Jis irgi teigiamas! Pridedu vakar ir šiandien darytų testų foto. Kaip manot ar tokiu laiku (5+4) neturėtų jau būti ryškesni?
Pasidariau šiandien kraujo tyrimą, tai tik rytoj gausiu atsakymą.
Jokių nėštumo simptomų nejaučiu.
Neramina, kad buvo tokios stiprios menesinės, kad testai nėra tokie ryškūs kaip kontrolinė juosta ir kad neturiu jokių simptomų. Gal kuriai buvo panaši situacija?
Triksse parašė:
Sveikos. Labai tikiuosi, kad tikrai galėsiu prisijungti prie jūsų ir gegužę sulauksime visos savo leliukų. Bet pirmiau noriu jūsų nuomonės/patirčių/nuraminimo..
…
Sveiki,
O kiek laiko truko mėnesinės? Aš taip pat paskutinį kartą sirgau 08.17, tai 09.16 (mėnesinės vėlavo dvi dienas) pasidariau testą ir testas jau aiškiai rodė teigiamą.
Triksse parašė:
Sveikos. Labai tikiuosi, kad tikrai galėsiu prisijungti prie jūsų ir gegužę sulauksime visos savo leliukų. Bet pirmiau noriu jūsų nuomonės/patirčių/nuraminimo..
…
Padruškė parašė:
Sveiki,
O kiek laiko truko mėnesinės? Aš taip pat paskutinį kartą sirgau 08.17, tai 09.16 …
Mėnesinės truko 4 dienas. Šiaip man būna 5 ar net 6 dienas dažniausiai.
Jei ne tie ovuliacijos testai kasdien ryškiai teigiami, tai net nebūčiau darius neštumo testo. Dabar likau tokia pasimetus;D
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai