TiesiogTaip.. parašė:
Merginos ar visus savo vaikucius pagimdete pagal termino diena?![]()
Pirmos dvi velavo apie 4 dienas o trecia gime 3 dienom anksciau. Kas keisciausia visi gimdymai prasidejo nakti 🤭 ziuresim kaip bus dabar 😊
TiesiogTaip.. parašė:
Merginos ar visus savo vaikucius pagimdete pagal termino diena?![]()
Pirmos dvi velavo apie 4 dienas o trecia gime 3 dienom anksciau. Kas keisciausia visi gimdymai prasidejo nakti 🤭 ziuresim kaip bus dabar 😊
I.pr parašė:
Merginos, kaip su strijomis? Ar atsirado ar ne? Kuriose vietose? Siandien pamaciau ant krutines. Pradziai issigandau, bet supratau, kad nieko nepakeisiu![]()
Su pirma atsirado ant krutines bet dabar ju nebesimato beveik. Daugiau niekur nera ir tikiuos jau neislys 🤭
Gretux5115 parašė:
As per abu gimdymus apie 9val ligoninej buvau,bet su saramiais nuo paryciu kankinausi. Db labai tikiuosi kad taip pat bus ir spesim su vyru nuvest vaikus i mokykla ir i darzeli (jei bus darbo diena 🤣)
TiesiogTaip.. parašė:
As per abu gimdymus apie 9val ligoninej buvau,bet su saramiais nuo paryciu kankinausi. Db labai tikiuosi kad taip pat bus ir spesim su vyru nuvest vaikus i mokykla …
Su antra man ir saremiai nejuokingi prasidejo apie 12val nakties o seip paskaudendavo visa diena bet nestipriai. O 6.40val ryto jau pupa turejau. Su pirma is trecia vandenys nakti nubego su pirmaja apie 11val vakaro o su trecia 2val nakties. 😊 noreciau kad ir dabar vandens pirma nubegtu 😊
Gretux5115 parašė:
Su antra man ir saremiai nejuokingi prasidejo apie 12val nakties o seip paskaudendavo visa diena bet nestipriai. O 6.40val ryto jau pupa turejau. Su pirma is trecia…
Kada jum terminas db? As abu pagimdziau truputi po 13val :)po antro gimdymo ta pacia diena namo vaziavau po 7val
nko ner geriau nei namie
si kart irgi tikiuosi kad viskas bus gerai ir galesiu vaziuoti ta pacia diena namo 🥰 tas "klyno " tempimas kaip kazkas paminejo, sunkumas vaiksciot,atsistot jau lb vargina,ir zinoma rugstys nakti. Tai kartais pagalvoju kad iki 28.11 neistempsiu 😂tiesa mano gimdymai buvo ne lietuvoje
TiesiogTaip.. parašė:
Kada jum terminas db? As abu pagimdziau truputi po 13val :)po antro gimdymo ta pacia diena namo vaziavau po 7valnko ner geriau nei namie
si kart irgi tikiuos…
Man irgi toks tarpkojo skausmas, tempia skauda kirksnis, skauda vaikacioti 😔😔 neatsimenu ar buvo tokie skausmai su sunum, jau taip anksti. Galvojau tik pries gimdyma prasides.. o cia dar 7 sav, o jau vos paeinu 😄
KotrynaRenata parašė:
Man irgi toks tarpkojo skausmas, tempia skauda kirksnis, skauda vaikacioti 😔😔 neatsimenu ar buvo tokie skausmai su sunum, jau taip anksti. Galvojau tik pries gimdym…
Man tokiu simptomu per du pirmus nestumus nebuvo 🫣 teks iskest ta likusi laika 🫣🥰
TiesiogTaip.. parašė:
Kada jum terminas db? As abu pagimdziau truputi po 13val :)po antro gimdymo ta pacia diena namo vaziavau po 7valnko ner geriau nei namie
si kart irgi tikiuos…
Aha ir man klyna tempia,spaudzia, dar tie judesiai skausmingi, isiremia i pilvo siena prie bambos, nustebino kad ta pacia diena namo paleidzia ne Lt 🤔
TiesiogTaip.. parašė:
si kart irgi tikiuos…
Mano trecias gimdymas buvo UK na ir dabar bus UK. Tik as nevaziavau namo per nakti pasiliko nes dukrytes kraujo grupe nustatyt turejo nes mano minusine o tecio pliusine. Ir dabar turbut bus tas pats. Man terminas 25.11 cia pagal skana. Pries tai pagal mm buvo 28.11. Tai ziuresim kada cia lukstentis prades. Noreciau anksciau pagimdyt 28sav butu pats tas 😁
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai